OPI – Goldeneye

Det här är ju faktiskt ett helt galet lack! Ni har säkert sett Goldeneye hundra gånger redan, för det har jag! Blir ni lika fascinerade varje gång ni ser det som jag blir? Jag är ju normalt sett inte överförtjust i guld på naglarna, och var helt övertygad om att det här skulle vara alldeles för varmt på mig, men jag tror det funkar. Är kanske ännu inte bekväm med det på naglarna, men det är ju jäkligt snyggt hur som!
Det här lacket har en klar bas, och är späckad med guldflagor. Tre lager räckte för att det skulle bli opakt för min del, och appliceringen gick smidigt. Torktiden märkte jag knappt av, men det kan ha varit för att jag inte kunde sluta stirra på naglarna medan de torkade och därför tappade bort tidsuppfattningen.

Goldeneye is a crazy polish! I bet you’ve seen it a hundred times already, because I have! Does it fascinate you as much every time you see it at it does me? I mean, I’m not very into wearing gold on my nails, and I was certain that this warm toned gold was going to be too much against my skin tone. I think it works though! Maybe not super comfortable with it yet, but it is a stunner either way.
The base is clear and it’s packed with golden flakes. Three coats was all it took to make it opaque for me, and the application was smooth. I didn’t even notice the drying time, but that might have something to do with me being busy staring at my nails and losing track of time. 

28 Thoughts on “OPI – Goldeneye

 1. Jag är överförtjust. Vill bara att det ska komma på posten någon gång så jag också får bli hänförd. :)

 2. Gud vad snyggt! Måste bara lägga till de där till min köplista, det ser gudomligt ut :-)

 3. Jag älskar det. Det är det finaste guldlacket jag äger. Det ser jättevackert ut på dig.

 4. Jeg trodde jeg ikke kom til å ha lyst på denne, men herregud! Dette må være den fineste gull lakken jeg noensinne har sett! :D Swatchene dine fikk meg til å ville ha den enda mer! Hihi :D

 5. Jag tycker det ser otroligt vackert ut, och jag är väl inte heller så förtjust i guld egentligen. Det förvånar mig inte om det här kommer hamna i min ägo förr eller senare =)

 6. Det där måste vara det guldigaste guldlack jag någonsin sett! Häftigt!

 7. Visst är det galet vackert! Älskar hur det ser ut!

 8. Jag är ingen guld-tjej, så jag får koppla på förståndet när du visar det sådär gör-fint. För det där lacket ska inte bo hos mig oavsätt hur fint det är. (jag säger det till mig själv 3x nu)

  Jag säger som Sminkan.. du skulle kunna visa fickludd på naglarna o jag blir sugen..

  • Jag är ju inte heller någon guldtjej, men älskar det ändå. ;D Fast ja, jag ska inte göra det svårare för dig i onödan!

   Ni är så söta, och alldeles för snälla. Men tack! <3

 9. Är det snyggaste guldlacket jag vet. Och det var precis lika vackert på dig som jag kunde ana:)

 10. Shit pommes! Vilka vackra foton. Ja det dösnygga lacket hjälper ju till en aning också förstås. ;)

 11. jag fattar inte hur du gör? Jag avskydde det här lacket, det var hemskt att måla med och färgen kändes som billigt krimskramsguld och alldeles för vulgär och otäck på mig. Nu vill jag ha lacket på naglarna igen, bums, för det är så himla fint på dina bilder. Vad fan? Är det någon sort trollglans du kastar över lacken när du fotar? Jag svär att mitt såg ut som en guldtand på en bilförsäljare men ditt… Mmm!

  • Jag tyckte det var väldigt smidigt att applicera, och det hamnade precis där jag ville ha det. Kör du med NNS igen?

   Och lacket såg ju hur vackert ut som helst på dig också! Det är nästan på gränsen till vulgärt, men jag älskar det ändå. ÄLSKAR det verkligen. Jag hoppas verkligen att du ger det en chans till vid senare tillfälle, när du är på mer guldigt humör eller så, för det ser verkligen skitfint ut på dig också. Älskade dina bilder på detta!

   • Nej, Barielles nagelstärkare med arganolja. Och jag tror inte det var basen. Det var flygigt, liksom, som micaflagor i en plastpåse.
    Jag ska ge det en chans till, det lovar jag. Sen är nog min mini-flaska slut dock för den är ju rätt skir… :D

 12. Sjukt snyggt!!
  Måste prova min i veckan!!

 13. Jag lackade det här på stickor och hjul för nån timme sedan och det är verkligen mycket fint. Funderade på om det nånsin skulle bli opakt på naglarna men det ser jag ju nu att det blev.
  Har inte fäst så mycket vikt vid Skyfallkollektionen pga köpstopp (varför fresta mig?) men nu när maken kom hem med några börjar jag förstås kika efter dem

 14. Pingback: En funky french! | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation