Smitten Polish – Mint Chip

Mmmjökligt glitter! Mjökligt glitter som dessutom ser ut som mintglass med chokladbitar i. Hade det låtit bli att göra mig sugen på glass så hade jag tyckt att det var perfekt, men nu är det  bara nästan perfekt. Formulan var trevlig att måla med, och det räckte med tre rätt tunna lager för mig för att slippa VNL. Mint Chip krävde inte mer än ett lager överlack för att det ska bli helt slätt för mig, vilket är grymt, och det torkar snabbt.

Mmmmilky glitter! Milky glitter that looks like chocolate chip mint ice cream can’t really go wrong, apart from the fact that it makes me wanting to eat ice cream of course. 
The formula was very pleasant to work with, and it took three rather thin coats to reach opacity and get rid of VNL. Mint Chip felt smooth after just one layer of top coat on my nails, which is awesome, and it dries fast. 

20 Thoughts on “Smitten Polish – Mint Chip

 1. It looks so delicious!!

 2. Nom Nom!

 3. Det ser superfint ut!

 4. Mycket mycket snyggt!!

 5. Det ser krispigt och mysigt ut. Som en topping på en Cupcake :)

 6. Döläckert ju. Skit att man käkar LCHF…blir ju också sugen på mintglass.

  Btw…jag funderar mer och mer på att skaffa mig en ordentlig kamera. Har bara en enkel digitalkamera idag och vill ta lika fina bilder som du, om det går. Vad använder du för kamera när du fotar dina klor?

  • Jag har fortfarande min Canon EOS 400D. Den är gammal och trött, och jag funderar på att skaffa en kompaktkamera till bloggändamål. Yrkar, som alltid, på att allting handlar mer om ljuset än kameran. Klart att olika kameror är olika bra, men är det pissiga ljusförhållanden är det svårt att få bra foton oavsett vad. Åtminstone när man ligger på min supernobbhobbyfotografnivå.

 7. Mmm, mint chip… Jag älskar mintchoklad, det ser riktigt smaskigt ut…

 8. Det var faktiskt snyggt, jag är inte överförtjust i ljusa färger men detta gillade jag verkligen. :-)

 9. Den här var ju snygg! Det trodde jag inte den skulle vara. Det kan ju vara a)dina naglar b)dina skills, men det ser verkligen underbart ut. Jag måste nog ha det här. Du är bara bäst, Sofia, det vet du va? Absolut bäst. Allt är vackert på dina naglar och dina bilder är som alltid absolut perfektion.
  Jag har saknat dina inlägg. Du är inspiration och nagellacksglädje för mig.

  • Jag tror det var hos Solveig jag såg det och föll som en fura, sen glömde jag bort det lite. Tog med det i en beställning från Noelie i samband med andra lack som jag såg fram emot mycket mer, men jag tror nästan att det här var favoriten bland dem ändå? Konstigt det där.

   Och dina ord… Tack. Tack så hjärtans hjärtligt mycket. Jag känner mig sämst och tycker inte att min blogg gör någon nytta du vet, men dina ord värmer ändå. ♥

 10. Åh så fint lack! Känns verkligen som mintglass och choklad! :) Måste skaffa känner jag! :)

 11. Jag har varit på väg att beställa detta flera gånger, borde verkligen ta tag i det ser jag :)

 12. Åh, vilket härligt och smaskigt lack! Jätteläckert! Och dina naglar är ju bara fantastiskt snygga!

 13. det där var ju jättegulligt! ser ut som minchokladglass

 14. Läckert! Det får mig att tänka på dinosarieägg av någon anledning :P

  Tack! jodå den kommer nog komma tillbaka i någon form när jag hittat orginalbilden :) Känns lite tråkigt utan den
  Självklart, om det blir ett köp så får dem åka på om jag ska till falun så kan du få känna på dem ;)

 15. Alltså jag måste ha ett lack som det här. Det är ju hur fint som helst :I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation