Deborah Lippmann – Let’s Go Crazy

I det där roliga paketet jag fick från en forumkompis så fanns Let’s Go Crazy med! Jag tycker det är rätt galet snyggt, men är inte fullt så förtjust i formulan eller applikationen. Inte som att det var särledes dåligt för att vara ett glitterlack, alls, men jag gillar helt enkelt inte att måla med glitterlack som är avsedda att täcka på egen hand.
Två lager gav i alla fall mina naglar den här looken som var rätt snabbtorkad. Pigmenterad, mörklila bas och glitter i massor av olika  färger och några olika former. Antar att någon verkligen went a bit crazy när de kom på glitterblandningen. På ett bra sätt alltså.
Lacket är faktiskt rätt hiskeligt helt utan överlack, på fler än ett plan. Skulle rekommendera två lager för en helt slät yta även om det räcker med ett för att se snyggt ut.

I received Let’s Go Crazy in the package I got from a sweet forum friend who lives over seas. While I find the polish crazily gorgeous I can’t say that that I enjoyed the formula or the application much. It’s not a particularly bad glitter polish, but I just can’t seem to come to terms with this type of polish with large glitters that are supposed to cover on their own. 
Two layers was enough for it to look like it does in my pictures, and they dried rather quickly. It’s a well pigmented, dark purple base with glitter in several different colors and some different shapes. Someone had fun when they came up with the glitter mixture, that’s for sure.
This polish is actually hideous without a top coat, so I can’t recommend adding a layer or two enough. One is enough for it to look good, but two is probably a must if you want your nails to have a smooth surface. 

23 Thoughts on “Deborah Lippmann – Let’s Go Crazy

  1. Det här är på väg hem till mig. Är så glad att jag köpte det, det ser riktigt snyggt ut!

  2. Åh, det här ser ju superläckert ut! Jag gillar blandningen av glitter i det.

  3. Fan. Jag kanske måste ha det här jag också. Fan. Fan. Fan. den och Fade to Black. Efter julklappsköpen dock…

  4. Härligt med ett lite dämpat glitterlack som inte skriker bling-bling rätt ut.

  5. Ser ut som DL veeet hur man gör glitterlack. Opak men med tydliga glitter i lager.. najs.

  6. Älskar det! Vill inte älska ett dyrt DL-lack men jag gör det ändå.

  7. Iiiii så fint!!!! Jag ska få det i julklapp råkar jag veta:) planerar att ha det på nyår…

  8. Riktigt fint tycker jag :)

  9. Pingback: Deborah Lippmann Let’s Go Crazy | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation