Pahlish – Toxic and Timeless

Pahlish - Toxic and Timeless

Pahlish - Toxic and Timeless

Pahlish - Toxic and Timeless

Pahlish - Toxic and Timeless

I skrivande stund är det inte det här jag bär på naglarna, för jag har faktiskt helt nakna naglar. Har just tagit bort mitt SoG som fick sitta i 15 dagar, och kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska lacka om med. Testa ett färgat gellack, bara lägga på nytt SoG och lacka över med något roligt eller bara köra vanligt lack? Åh, alla dessa beslut.

Jag skulle kunna skriva om varför det känns som om jag håller på att slockna, men då jag vet att det är fler av er lacqueristor som befinner er i liknande situationer som jag, hoppas jag på att ni förstår utan att jag förklarar. Istället kan jag väl meddela att det här är två lager Toxic and Timeless ovanpå ett lager Essie Go Overboard. Strängglittren behövde lite hjälp på traven med att hamna rätt, men i övrigt gick det smidigt att applicera.
Inte lika smidigt på egen hand, för då det behövdes en del styrning från mitt håll för att det skulle bli jämnt, men det kvittar då det ändå inte blev tillräckligt med djup på nageln då jag testlackade med tre glitterlager. Kändes mest kladdigt, och lite fisigt.

 

My nails are actually naked as I type this, since I just removed my SoG that I left on for 15 days. I can’t make my mind up if I should try a colored gel, just the regular gel that I’ve been using the past couple of months or skip it all together and just do regular polish. Oy vey, all these decisions.

It feels like my fuse is burning out, and I could write a lot about that today, but since I know there’s a bunch of you lacqueristas that are in similar situations, I hope that you’ll all understand what I’m talking about without a further explanation. Instead I can tell you that this is two coats of Toxic and Timeless on top of Essie Go Overboard. The bar glitter needed a bit of guidance when applying them, but other than that, it was a smooth and nice application.
I also tried three coats of glitter polish on its own, but it didn’t exactly rock my boat. Looked  a bit dull, and not enough depth. Also that it was sticky and that I had to move the glitter around to even it all out. Doesn’t matter much though since I loved it the way I ended up wearing it in the pictures.

16 Thoughts on “Pahlish – Toxic and Timeless

  1. Som alltid här.. magiskt. <3

  2. Jag tycker det här var otroligt vackert. Färgerna är så läckra.

  3. Det är ett oerhört vackert lack och jag älskar dina bilder. Magiska bilder, precis som Kitty säger.

  4. Oerhört vackert lack! Att lägga det ovanpå Go Overboard var verkligen en fullträff!

  5. Men det har STRÄNGGLITTER.

  6. Det här var fint! Vad är SoG? Känner att jag kanske borde veta men det ringer bara ingen klocka. Är det nån form av gel?

  7. Super fint, färgerna var otroligt fina!

  8. Kan inte annat än att hålla med, verkligen snyggt!

  9. I love your nails on this :D They look amazing, as always. I see you’re having first world problems… I am sorry to read that, and I hope you’ll solve them easily and quickly :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation