Nubar – Passionate Purple

Passionate Purple är ett fint lack, om än långt ifrån extraordinärt, som egentligen förtjänar bättre bilder än dessa men det finns ju inte så mycket annat att göra när det regnar och är grått ute i november. Var är snön liksom?! Men ja, det är i alla fall två lättlackade lager på bilderna som torkade fort och var snyggt. Enkelt, snabbt och bekvämt. Vågar definitivt påstå att det här är ett blått lack dock, så jag tycker namnet är lite udda. Kanske är det inte ämnat för oss i det här landet dock, och lever upp till Passionate Purple när solen strålar?

Passionate Purple deserves better pictures than these, but there’s not much to do when the sun is AWOL and the snow is non existant. I won’t complain about the weather though, so I’ll just share the facts real quickly: The two coats I put on were easily applied and dried fast. It’s a lovely polish, but nothing really spectacular in my eyes. And I dare say I think it’s more blue than purple? It has plenty of purple shimmer though, so I guess it lives up to its name in the sun?

12 Thoughts on “Nubar – Passionate Purple

  1. Jag tycker nog också att det här ser ut som ett blått lack, men vackert är det i alla fall!

  2. Jo, det var rätt jäkla blått på mig å! Jag la till slut gröna flakes på, blev asläckert. Faktiskt.

  3. Det här är ett av få Nubars som fått vandra vidare till nytt hem från mig. Inget fel på det men det väckte inte min passion.

  4. Mycket vackert, jag gillar!

  5. Ja gillar detta och inser att jag måste utöka min lilla Nubar samling :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation