Nubar – Knight’s Armor

Jag älskade att bära Knight’s Armor, för det är ett riktigt grymt lack med sina fyrkantiga glitter i sin svarta bas. Det täckte på egen hand med två lager för min del och torkade snabbt. So far so good, eller hur? Ja, men sen chippade lacket alldeles för tidigt på mig. Ville bära det i åtminstone två dagar, men det höll inte längre än en. Synd! Får helt enkelt ge det en till chans med andra förutsättningar så snart jag bara kan.

I loved wearing Knight’s Armor, since it’s a really cool polish with square silver glitter in a black base. It gave me good coverage with just two coats and dried quickly. So far so good, right? It did however chip within just a day after doing my nails with it, which forced me to pick something else for a manicure even though I didn’t want to. Too bad! I guess I’ll just have to give it another go with a different base and top coat as soon as possible. 

28 Thoughts on “Nubar – Knight’s Armor

 1. Grymt snyggt! Jag älskar det här lacket och du har, precis som alltid, lyckats fånga det kanonbra på dina bilder.

 2. Åhhh den är sååå snygg. Min önskelista är uppe i två sidor nu…..:-)

 3. Svart/Silvertjej I am! <3 :)

 4. Hur snyggt som helst. Det är inte helt olikt O.P.I – Save Me va?

 5. Det är ett underbart lack som jag faktiskt inte äger. Ibland funderar jag på att skaffa det men än har det inte hänt.

 6. Det här är så snyggt! Jag hade glömt att jag ville ha det här, tack för påminnelsen så jag kan skriva upp det =)

 7. Snyggt och coolt!!

 8. Oh, så snyggt! Det åker på önskelistan :D

 9. Kanonfint, det här skulle jag också vilja ha!

 10. Jag älskar Knights Armor för den lite ruffiga känslan! Vet inte om jag passar så bra i det egentligen, men det struntar jag i. :-)

 11. Åh, jag älskar också det här lacket! Jag äger det men har burit det alldeles för sparsamt egentligen, det är ju så snyggt med sin lite ruffiga känsla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation