Välkomstpaket nummer ett

Jag landade i Sverige igen i tisdags morse, spenderade en dag i Stockholm för att gå och se Between the Buried and Me på kvällen och åkte hem direkt efteråt. I går morse när jag vaknade hade en elak förkylning brytit ut, och nu går jag runt här hemma och har alla förkylningssymptom som finns på kartan. Jippie. Som tur är hade jag inte mindre än fem nagelrelaterade paket att öppna, och här får ni se vad en supersnäll forumkompis har införskaffat åt mig:

Dior- och Deborah Lippmann-lacken var beställningsvaror och de nedre fyra lacken och godiset var överraskningsgrejer! Plus några borstar som inte fick vara med och leka i inlägget.

Egentligen skulle hon bara hjälpa mig med ett roligt uppdrag jag fått, men ibland kan jag verkligen inte låta bli att “passa på”. HEHEHEHE.

I landed in Sweden again early on Tuesday morning and spent the day in Stockholm so I could go see Between the Buried and Me later that evening. I went home straight after the gig, and was greeted by no less than FIVE packages of nail related things and a nasty cold. At least I have some things to entertain myself with now when I’m home being ill!

The polishes from Dior and Deborah Lipmman were things I asked a sweet forum friend to mule for me, and both the candy and polishes from Spoiled, NOPI and BP were surprise items that she bought on a budget of $20. Plus a couple of brushes, but those didn’t make it into this post.

10 Thoughts on “Välkomstpaket nummer ett

 1. Åh! Åh! Jag vill med ha glittret, vad heter det?

 2. Jag vill ha alla Lippmannlacken. Kollade på eBay men nej, inga av dem fanns där nu. Melissa är verkligen gullig som fixade det här åt dig. Hon fixade jessica Disco Diva åt mig. Oerhört rar tjej.

  • De kommer nog upp där snart! Mel sa att de var helt färskt uppackade eller hur det nu var, så de kommer nog. Om inte annat får du be henne skaffa ett paket till dig också. :D

 3. Det gör de. Jag fattade bara inte det:) Den ser kalasfin ut, jag vill också ha den. Och kanske across the universe…

  • Jag har inte fått in någon direkt rutin med det där! Jag har visserligen alltid så där att man kan se namnen när man hovrar över med muspekaren, men ibland står texten under bilderna, annars i själva texten.. eller på något annat konstigt ställe. Jag borde lära mig vara konsekvent och mer tydlig.

   Och ja, jag vill också ha Across the Universe! Den är så fin!

 4. Erkänn att du blev mest glad för godiset när du var förkyld ;) Skämt åsido, ser fint ut! :)

 5. Jag vill också ha Lippmann! Bryr mig nästan inte ens om vilket, jag vill bara ha. Och Dior, det kan jag inte ens drömma om. Och en härlig vän som springer och köper andra exotiska nagellack i något annat spännande land, det hade varit något. En sån skulle man ha!

  • Jag har lite tur antar jag. :D Eller skills kanske? Både och! Jag hade enorm tur att Mel ville hjälpa mig med ett uppdrag jag hade fått, för annars hade jag inte fått tag på de här godbitarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation