ABC with OPI – Zom-body to Love

Och här är sista OPI-lacket i alfabetsresan ovanpå gårdagens Zombie Zest. Ett lack med självlysande pigment, men som tyvärr inte är så jättelysande alls på naglarna. Visst, det ger en hinna som förändrar hur Zombie Zest ser ut till det bättre i mina ögon, men… njea. Jag är visserligen världssämst på att fota saker i mörker, men ni kan se att det inte är vidare effektfullt i mörkret va? Och då hade jag försökt ladda upp pigmenten relativt länge under en lampa.
Om ni undrar varför jag håller i en flaska av Ghoulish Glow som är China Glaze variant av självlysnade lack så är det för att jag passade på att lägga ett lager på långfingernageln (som redan hade Zom-body to Love på sig) för att se om det var någon skillnad mellan de två.

The last OPI I picked for this alphabetical theme is Zom-body to Love. While it did make me enjoy having Zombie Zest on my nails more, it did disappoint me when I locked myself in the wardrobe to see it glow in the dark. I tried charging the pigments up under a bright lamp for a relatively long time before taking glowing pictures of it, but as you can see it didn’t go very well. I even pulled out Ghoulish Glow to do a little comparison between the two, which I only painted on one nail. That’s also the reason why I’m holding a China Glaze bottle in my hand instead of an OPI which this post is actually about.

8 Thoughts on “ABC with OPI – Zom-body to Love

 1. Jag tyckte allt att Zombie Zest var finare för sig själv. :)

  Det måste kännas skönt att vara klar med ABC-resan. Jag funderar själv på vad jag ska köra på för typ av tema nu. För tillfället blir det väldigt blandat vad jag väljar att lacka med men det är kul att ha ett tema att gå på.

  • Det bästa med att temat är över är att jag inte känner någon press på att publicera nya inlägg varje dag. Ska bli skönt att bli mer sporadisk på det viset (även om jag egentligen behöver visa typ två lack om dagen för att hinna ikapp…)! Ett nytt tema skulle inte sitta fel alls. Det får dock inte vara så här långdraget, och så måste jag tillåta mig själv att vara mindre nitisk isåfall. Säg till om du kommer på någon rolig idé!

 2. Jag håller med Pamsan om att Zombie Zest var vackrare, i mina ögon, på egen hand. Zom-body har verkligen klen effekt, det håller jag med om. Och du, vilken otrolig alfabetsresa! Wow! Dels är bilderna så vackra att man får andnöd genom gående på alla inlägg, dels har du visat några helt magiska lack. Jag är otroligt imponerad av kvaliteten på det du gör. Du är helt enkelt bäst.

  • Ni har fel, allihop! Det är till och med så att jag kan tänka mig att swappa bort Zombie Zest, trots att jag ville ha det så väldans mycket när det kom ut. Vi får se hur det blir.

   Och jag är så glad att du tycker om den så mycket! Känns som om jag har fått slita lite med den, men det har det varit värt, så här i efterhand. :D
   Och tack, som vanligt. Du får mig att må bättre. <3

 3. Nä, det här var ju något av en besvikelse, tyvärr.

 4. Jag måste också skaffa nåt som lyser i mörker :D Häftigt men det hade varit ännu häftigare om det hade lyst ännu mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation