Girly Bits – Smurf Dance

På de tre översta bilderna har jag ett lager av Smurf Dance ovanpå ett ljusblått cremelack, men på den fjärde och sista är det två lager glitter istället. Rätt markant skillnad va?
Basen är klar och glittren som jag skönjar med mina ögon små och större blå hexagoner, mattvita glitter i strängform, stora kvadrater, halvstora hexagoner och små runda samt utspridda holografiskt glitter.
Det som ni ser på mina naglar här är glittret som det hamnade när jag målade med det utan några problem eller duttande eller flyttande av glittret. Det kräver dock två lager överlack för att bli helt slätt, men torkde snabbt.

I’ve put one layer of Smurf Dance on the first three photos in this post, while there are two layers of glitter on the fourth and last one. Quite the difference, huh? 
The base in this polish is clear and the glitters I see with my tired eyes are small and a bit larger blue hexagons, matte white glitter in bars, large squares, semi-large hexagons and small round ones plus scattered holographic glitters.
I found the application to be smooth, and I didn’t need to move the glitters around to avoid clumping or anything. It dried fast, but required two coats of top coat to get rid of any grittiness. 

12 Thoughts on “Girly Bits – Smurf Dance

 1. Vilket härligt namn på lacket, skulle kunna skaffa det bara på grund av det! Jättefint lack.

 2. Åh vad läckert! Riktigt kul, mycket snyggt att titta på. :-)

 3. Nu var det ju inget överflöd av strängglitter i det men utan dem hade det varit nästintill perfekt. Var har du handlat?

 4. Jag gillar namnet jättemycket :D
  …men inte lacket… :/

 5. Så snyggt att jag dör! Stort plus för namnet på lacket, supersött.

 6. Det ser fint ut på dig!

 7. Jag tycker det ser rätt tråkigt ut för att vara ett glitterlack. Jag vill ha mer galenskap när jag bär glitter, för det mesta i alla fall.

 8. Njae, är inte övertygad om att jag gillar detta…

 9. Riktigt fint! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation