China Glaze – Glitter Goblin

Vad tycker ni om det här rätt galna lacket? Glitter Goblin består av orange och prismatiskt glitter i en klar bas och jag la tre lager av lacket för att få resultatet som ni ser på bilderna. Som vanligt med den här typen av glitterlack så är det bara på närbilder som man faktiskt ser att nagelplattan syns lite här och där, för det klarar åtminstone inte mitt öga av att skåda när jag sitter och tittar på nageln.
Det är galet blingigt och sjukt hungrigt. Tror jag fick mata det här lacket med överlack tre gånger extra faktiskt. Lätt värt dock, för jag tyckte om det ända tills jag ledsnade och behövde något lugnare som inte kunde störa i periferin mer.
GG släpptes förresten med Wicked som är årets Halloween-kollektion från China Glaze.

What do you think about this crazy Glitter Goblin? It was released with Wicked which is the Halloween collection from China Glaze this year. It consists of a clear base with orange and prismatic glitter and it required three coats for me to achieve what you can see in the pictures above. As you can see, the nail plate shines through a bit here and there, but that was not obvious at all in real life. Pictures are very unforgiving that way. 
It’s crazy glitzy, and apparently starving. I fed it with three extra layers of top coats, but I thought it was totally worth it since I really liked Glitter Goblin until I actually _needed_ something a bit more serene. 

24 Thoughts on “China Glaze – Glitter Goblin

 1. Det ser ju fränt ut. Får nog ta och skaffa det här ganska så snart.

 2. Emma / Nail Lacquer Love on November 13, 2012 at 10:37 am said:

  Jättefint. Har sett andra swatches och inte alls gillat det, men du tar så fina bilder att jag blir riktigt sugen på det.

 3. Det är så galet att det blir riktigt coolt!

 4. Jag är inte så säker på det där lacket. Å ena sidan är det riktigt roligt, som om du doppat fingrarna i godis eller något, å andra sidan är det lite OTT.

 5. Njae. Lite too much going on… på ett dåligt sätt. :P

 6. Oj. Jag trodde nästan att du hade caviar först. Hmm, vet inte riktigt vad jag tycker, det syns ju och känns lite kul i alla fall…

  • Nu när du skriver det så ser jag också att det ser lite ut som caviar på långt håll. I alla fall på bild. Det kändes inte riktigt så på riktigt tyckte jag. För mycket bling för att kameran skulle hänga med tror jag.

 7. Den ser lite rolig ut, nog rolig för att jag ska vilja ha det! :)

 8. Jag är glad att jag köpte det av dig för det är verkligen helt GALET!!!

 9. Vad läckert det gör sig på bild:) På något sätt ser det ut som caviarmanikyr fast med väldigt små kulor. Urläckert.

 10. Det där var nog lite väl…. bronsigt för min smak. Jag gillar ju crazy lack annars!

 11. Jag får också tankar på caviar-manikyren och det gör mig lite nervös. JAg vet inte, för mycket textur för mig. Men jag håller med om att bilderna lyckas se lockande ut, som alltid.

 12. Helt underbart! Det här SKA jag ha! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation