ABC with China Glaze – Zombie Zest

Yay! Äntligen framme vid sista lacket i den ena alfabetsresan! Jag rundar av med Zombie Zest, som råkar vara det enda lacket jag har från China Glaze på Z.

Det släpptes med Awakening som var halloweenkollektionen 2010, och jag har sparat på det sedan dess. Varför? Kanske anade jag att det inte skulle klicka med mig helt, för det var faktiskt det som hände när jag hade det på naglarna. Jag lade på tre lager, och även om jag tror det hade gynnats av att få minst ett till lager på sig så var jag övertygad om att jag inte skulle tycka om det mer i alla fall.
Basen är murrigt träskgrön och fylld med små glitterflagor och egentligen så borde jag tycka om det här. Normalt sett älskar jag ju murriga färger, och glitterflagor för den delen, men nej. Det hände inte för mig helt enkelt. Torkade gjorde det i alla fall, men lite långsammare än vad jag hade hoppats på.

 

We’re finally at the last polish in one of these alphabetical themes! I’m closing with Zombie Zest, which happens to be the only China Glaze I have that begins with a Z.

It was released with the Awakening Collection which was released in 2010, and I’ve been saving it since then. Why? Maybe I knew that I wouldn’t like it as much as I thought I would when I bought it? That’s what happened when I got it on my nails. I applied three coats and even though I think it’d benefit from a fourth one, I stopped there since I was certain that I wouldn’t like it more either way. 
The base is a murky green with small glitter flakes, and honestly, I should really enjoy wearing this. Normally I like murky colors, and glitter flakes, but nope. Not this polish. And as for the drying time it dried, but not as quickly as I was hoping for.

20 Thoughts on “ABC with China Glaze – Zombie Zest

  1. Jag tror att jag älskar det.. Älskar träskgröna nyanser ;) Däremot så lär det väl inte finnas kvar i butikerna? Eller, nån som vet? :D

  2. Men så tokig du är! Zombie Zest är ett av mina favvo lack, du MÅSTE helt enkelt gilla det :)

  3. Jag älskar det här lacket! Det är så läckert! vad trist att du inte kände kärlek till det. Bilderna är alla fall så oerhört vackra att jag nästan kan tänka mig att byta ut en röd till en grön i triptyken.

  4. Jag gillar det, har velat hur länge som helst om jag ska beställa det på eBay eller ej.

  5. Jag bar det nyligen men efter dina bilder vill jag ha de på naglarna nu igen. Du är knasig som inte föll för detta. ;)

  6. Jag är en riktig jävla sucker för de här gröna glitterlacken. Jag vill ha det.. nej, jag BEHÖVER det :D

  7. Iiihhh, det här var väldigt fint på dig…

  8. Det här lacket är ju så snyggt! Förstår inte hur du inte kan tycka om det. Jag älskar det.

  9. Älskar detta men har inte kommit mig för att leta upp det och försöka köpa det ännu, klantigt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation