Lördagsgodis: Girly Bits – Hulk Smash!

Ännu en avstickare från alfabeten i form av lördagsgodis! Jag råkade visst välja ett till indie-lack, för tredje gången i rad. Det var inget medvetet kan jag lova, utan faktum är att jag bara vill att ni ska ha en chans att se Girly Bits Hulk Smash!. Här har jag lagt ett lager ovanpå ett vitt lack, och det ser nästan ut att vara både neon och självlysande. Det är varken eller, men extremt uppmärksamhetskrävande! Det går liksom inte att missa naglarna om man har den här kombinationen. Jag lovar.

Glitterskärvorna ser ut att vara tunna, folieliknande små bitar i metalliskt lila, och sen är det pyttesmå glitterpartiklar som jag tror är det som kallas för discoglitter bland indietillverkarna, eftersom de skiftar i färg och blir blåa så fort kameran åker fram. Jag kan dock ha fel, så ta den beskrivningen med en extra nypa salt, för jag är verkligen en glitternovis och är inte insatt i de där begreppen för fem öre.

Edit: Jag glömde! Formulan är fantastiskt fin, och torktiden var kort och bra!

Another Saturday Treat post that deviates from the alphabets! It just so happened to be another Indie polish that I have to show you guys, and this time it’s time for Girly Bits Hulk Smash!. I put one layer on top of a white base, and it turned out looking both neon and glow in the dark. It’s neither of those two, but I can assure you that this manicure demands enough attention without extra pigments added!

The glitter shards looks like it’s thin, foil like metallic purple shards, and then it’s those tiny glitters that I think are called ‘disco glitters’ by some indie makers. They shift in color, but always turn out blue on camera? Keep in mind though that I’m a true noob when it comes to glitter terms and polish making in general, so I might be completely wrong. 

Edit: I almost forgot! The formula was super nice, and the drying time was short and sweet!

22 Thoughts on “Lördagsgodis: Girly Bits – Hulk Smash!

 1. Guuuud, vad jag älskar det här! Jag måste köpa en flaska! Det ser ut som Hulkens vad som sprängt de lila byxorna! varför hade Hulken alltid lila byxor? Man tycker ju att Bruce Banner borde haft något mindre iögonenfallande när han var på flykt genom USA…

  • Jag älskar också det här! Det är ju nästan för galet, men namnet passar perfekt med hur lacket ser ut och jag blir så glad av att tänka på Hulken!

   Lila och grönt går ju faktiskt väldigt bra ihop, så det måste vara därför han har lila byxor! Plus att man redan är rätt uppseendeväckande när man springer runt och är skitstor och illgrön..?
   Hade det varit annorlunda hade lacket inte varit lika snyggt iaf! ;D

 2. Så himla fin!! :)

 3. Åhh, jeg digger denne! Navnet passer perfekt til lakken! Genialt, herregud :D

 4. Denna var galet fin, oj vad jag vill ha den! :P

 5. Ett glitterlack som till och med jag tyckte var roligt! ^^

 6. Wow! Coolt!
  Ett skönt avbrott till alla mörka höstlack! ;)

 7. Wow, har aldrig sett något liknande! Älskar det!

 8. Åh, vad snyggt, nu gav du mig habegär! Det var ett underbart kaxigt lack!

 9. Så himla coolt! Jag håller på att storkna här borta! Fy tusan, det är ju helt galet! Underbart!

 10. Oh my, crazy:)

 11. I just bought this a few minutes ago from Llarowe! It looks amazing on you! You have gorgeous hands! I’m definitely going to try this over white like you did!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation