ABC with China Glaze – Watermelon Rind

Hitills har jag varit väldigt duktig med att skriva inläggen tillhörande lacken på en gång då jag lackat med det, men av någon anledning så hoppade jag över den proceduren med Watermelon Rind. När jag provmålat med det här förut så har jag alltid tyckt att det varit för skirt, och därför valt något annat istället.  Förvånansvärt nog så täckte det så här pass bra på tre lager och om jag minns rätt så hade det en okej torktid också. Men det torkade nog lite strävt på något vis, trots generöst med överlack.
Konsistensen är i alla fall rätt rinnig, så här handlade det mycket om att hitta rätt mängd på penseln för att det skulle funka fint att applicera.

I’ve always thought that Watermelon Rind was too sheer when I started painting with it before, so this is the first time I actually wear it as a manicure. Surprisingly enough it did cover well in three coats and if I recall correctly, the drying time wasn’t bad either. It did however dry a bit sticky and not at all glass-like even though I slathered it with top coat. 
The formula is a bit runny, and it required just enough polish on the brush to make the application smooth. 

14 Thoughts on “ABC with China Glaze – Watermelon Rind

 1. Jag gillar inte alls hur det ser ut i flaskan och aldrig gett lacket en chans, men det ser ju riktigt fint ut på!

 2. Jag har varit på vippen att köpa det här hur många gånger som helst… Nu blir jag lite sugen igen :)

 3. Jäääättevackert.

 4. Jag gillar verkligen nyansen på lacket, men som du säger så tycker jag formulan är i rinnigaste laget. Fin, men ingen favorit, trots att den är grön :)

 5. Det är ju fint men inte så där så att pulsen slår i 180 och man får andnöd. Jag tror det har kommit för många gröna lack, man har hunnit bli blasé nästan. 2008 hade jag älskat det, 2010 var det redan lite ointressant. Men är man helt objektiv så är det ju trevligt med glassflecksen och allt.

 6. Jag tycker det här lacket är mycket finare på naglarna än i flaskan!
  Jag visade det på min blogg för typ en månad sen och jag upplevde att formulan var åt det rinnigare hållet, men att den ändå höll sig där den skulle. Kanske hade jag turen att få ett ex från en bra batch…?

 7. Det här ett av dom här lacken som jag funderar på att slänga med varenda gång jag ska beställa något. Än har jag inte gjort det, men det är väldigt fint.

  • Det verkar vara fallet för väldigt många! Det tog något år innan jag köpte det efter att det kommit ut, sen tog det något år eller två innan jag ens testade det sen… Jag vet inte vad det är med det här lacket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation