Tips på en riktigt bra skönhetssalong

Hej och god morgon alla mina härliga och trevliga följare som jag har på den här bloggen, där jag mestadels delar med mig av sådant som rör skönhet! Jag har gjort flera behandlingar inom skönhet. I det här inlägget ska jag berätta om vilken fantastisk hjälp jag har fått av ett företag som erbjuder microneedling i Arvika

Det är många av mina vänner som ställer frågor till mig för de vet att jag ofta går i väg på olika skönhetsbehandlingar. Jag vill hjälpa alla så gott det går, både dem jag känner personligen och dem jag inte känner så väl genom att tipsa er om en skönhetssalong som heter Technical Skin Clinic AB. Det är till den här salongen jag har gått eftersom de är så oerhört duktiga på det här med microneedling i Arvika. Ni som är intresserade av att få den här hjälpen borde beställa tid. Hon som driver den här salongen är verkligen duktig och kan hjälpa till inom väldigt mycket mer än enbart microneedling. Gina heter hon förresten, hon är oerhört noggrann och kompetent och är utbildad laser- och skönhetsterapeut och arbetar helt utifrån branschens riktlinjer på ett säkert sätt. Det är förstås ingen slump att så många väljer att vända sig till just Technical Skin Clinic AB för att få hjälp. Nu gör vi som så att jag lägger in en länk i texten här ovanför någonstans så kan ni som vill klicka på länken och därigenom komma direkt in på deras hemsida. Jag hoppas förstås att ni kommer att bli lika nöjda med den här salongen som jag! 

 

Har du testat på healing någon gång?

Dagens inlägg, som också är ett fredagsinlägg, handlar om något jag inte brukar prata om, och det är healing! Närmre bestämt healing i Uppsala, eftersom det är där jag bor. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en av dem som skulle tipsa om healing, men ibland kan man minsann överraska sig själv. Jag kom i kontakt med Helene Lilja via en vän, som har varit hos henne och fått just healing. Jag har såklart hört talas om healing tidigare i mitt liv, men jag har aldrig egentligen reflekterat över vad det skulle kunna ge mig.

Om jag ska vara ärlig, så har jag inte trott på att det skulle kunna fungera. Men nu förstår jag mycket mer om vad det handlar om; att det handlar om energier, vilket i sig inte är något flummigt eller konstigt. En person som utför healing använder sig av sin energi för att påverka någon annans. Så var det för mig när jag först besökte Helene Lilja. Jag sökte för stress som hade satt sig väldigt hårt i bröstet på mig, som en klump som gjorde det mycket svårt för mig att andas. Genom healingen omvandlades den negativa energin och jag kunde bokstavligt talat känna hur klumpen i bröstet löstes upp. Det var en magisk känsla, och det är också därför jag berättar om det för er idag. Om detta kan hjälpa en endaste människa att må lite bättre, så har jag gjort det jag kan och har möjlighet till. Eftersom jag ändå har den här bloggen, känner jag att jag har något slags ansvar att använda mig av min röst. Jag kommer att besöka Helene Lilja fler gånger och för andra besvär, för nu har jag en nyfunnen tro på att healing kan vara något som faktiskt fungerar på riktigt. Jag önskar att alla kunde känna den lättnad som jag gjorde efter behandlingen, oavsett vad det är ni har problem med.

Jag har blivit så hjälpt av att gå på massage

Hej på er, alla mina läsare! Dagens inlägg kommer att fokusera på massage, vilket ju inte är så värst svårt att propagera för, kan man tycka. Men det är långt ifrån alla, eller inte alls många rent ut sagt, som har förstått eller förstår vikten av massage. Många tänker nog att det är något man kan unna sig lite då och då, när man har tid och lite extra pengar. Att det är skönt men inte så mycket mer, men det är där jag vill höja en röst för att massage är så mycket mer än det! Jag har varit hos ESK Wellness, eller Eva Susanne Kneckt som hon heter. Hon utför massage i Falun och hon har lång erfarenhet av att göra just det, vilket märks när man är hos henne. Jag har kommit dit med en mängd olika ryggproblem, eller kanske främst problem i muskulaturen kring rygg och nacke. Jag har även haft ont på andra ställen, och allt detta har ESK Wellness kunnat hjälpa mig med. När jag har trott att det inte finns någon som helst chans för mig att bli bättre, så har Eva hjälpt mig med det.

Jag är en person som har tränat i många år och man skulle väl kunna säga att jag slitit ut mig på det sättet. Lustigt att det som ska stärka en, i stället gör en svag? Eller i alla fall gör att man får utstå så mycket smärta. Men, det är tack vare massage som jag orkar varje dag. Jag avundas såklart de som inte har ont och bara kan lägga sig ner hos massören för att njuta, för njutbart tycker jag knappast att det är. Jag skulle nog i stället beskriva det som mycket smärtsamt, men efteråt är det en fantastiskt skön känsla. Massagen löser ju inte bara upp knutor, utan verkar stressminskande och blodtryckssänkande. Det finns helt enkelt en mängd olika anledningar till varför alla som har möjlighet till det, ska unna sig massagebehandling.

Ibland behöver man hjälp med att slappna av

Idag tänkte jag prata om rehabilitering i Östersund. Det finns såklart väldigt olika former av rehabilitering, men den jag syftar på idag är inte främst fysisk, utan psykisk sådan. Att låta både kroppen och själen återhämta sig är kanske inte så självklart för alla som det borde vara. De flesta är vana vid att bara köra på, utan en tanke på att stanna upp och reflektera. Det kan lätt bli så att man i stället går in i väggen. Det är den formen av rehabilitering som jag pratar om nu, att man ska ge sig själv tid att slappna av och tagga ner. Det kan såklart handla om flera olika saker som ligger bakom; det kan till exempel vara en så ”enkel” sak som att man är beroende av något, socker till exempel, eller något värre. Då behöver man riktig hjälp, och stöttning att komma ur sitt beroende eller sitt dåliga leverne och på riktigt rehabiliteras och bli sitt bästa jag. Jag kom i kontakt med Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering i Östersund på just detta vis. Nu blev detta ett väldigt personligt inlägg, men jag tänker att det kan vara bra någon gång då och då. Jag har i alla fall en historik av dåligt mående, både fysiskt och psykiskt och jag kände till slut att det fick vara nog. Jag kom inte vidare i mitt liv, men jag insåg att jag skulle behöva hjälp för att göra just det. I samma veva insåg jag att det definitivt inte är något att skämmas över, att söka hjälp. Detta företag hjälpte mig att hitta mig själv igen, och jag vill verkligen rekommendera dem till alla mina läsare som eventuellt känner att detta skulle vara något de behöver. Jag vill säga till er alla – det finns hjälp att få! Oavsett om dina problem är stora eller små, så behöver man ibland någon utomstående som berättar för en vad man ska göra. Hoppas ni alla får en fortsatt fin dag, och tänk på det jag har skrivit idag.

Ibland får man unna sig en massage

Vet ni vad jag unnade mig igår? Massage! Det kanske låter som en självklarhet för många av er som läser, men det är det inte för mig, vill jag lova. Senaste gången jag unnade mig en massage måste ha varit för fem eller sex år sedan. Många av er vet nog att jag är ganska snål med sånt… vilket egentligen är konstigt? Vad är det som är så fel med att lägga pengar på att försöka öka sitt välbefinnande och välmående? Jag hittar inga självklara svar där. För det är precis vad massage gör med mig; det märker jag direkt efter att jag lämnar massagestudion. Jag är avslappnad, lugn och dessutom väldigt trött i hela kroppen. Det första jag vill göra är att komma hem och få lägga mig och sova, och det var precis det jag gjorde igår. Idag vaknade jag upp och kände mig både mör och pigg i kroppen, om det nu går ihop. Det var i alla fall en väldigt skön känsla.

Jag kanske ska berätta lite om vem det är jag går hos med? Eftersom jag bor i Bromölla, blir det en som utövar massage just där. BI WELL heter studion, och personen jag går hos heter Birute. Jag kan verkligen rekommendera denna studio till alla som bor häromkring och i närheten, för denna person vet verkligen precis vad den gör. Jag blev själv rekommenderad dit av en vän som går där regelbundet, och det är jag tacksam för idag. Jag tror faktiskt, på riktigt, att jag nu kommer att återvända till BI WELL lite oftare… Kanske i alla fall en gång i halvåret? Det borde ju inte vara helt omöjligt att hinna med eller ha råd med. Du kan läsa mer på www.massagebromolla.se om du är intresserad av att veta mer… Jag hoppas att jag också har väckt några tankar hos dig angående massage. Att det kan vara värt att unna sig lite oftare! Det är ju även bra om man till exempel stressar en del… Värt att tänka på!

En avslappningsmassage mot fibromyalgi

God dagens folket och hjärtligt välkomna tillbaka hit. Jag har märkt att ni gillar de inlägg då jag rekommenderar ett företag eller olika produkter, därför tänkte jag idag rekommendera ett företag som bland annat jobbar med massage i Hörby. Ni kan läsa mer här om vad företaget har att erbjuda.

Jag har länge lidit av fibromyalgi som jag även tidigare nämnt, det är en sjukdom som gör att jag har väldigt ont i min kropp och lätt får stela muskler. Jag har länge trott att det inte finns något att göra åt det och att jag helt enkelt bara får leva med det, detta var tills jag upptäckte företagte Isis & Thot som erbjuder massage i Hörby av alla dess slag. Jag fick en avslappningsmassage hos dem av min mamma när jag fyllde år då hon hört att den gett positiva effekter till folk med fibromyalgi. Jag gick på min massagebehandling för ungefär två veckor sedan och jag kände hur mycket gott den gjorde för mig och min kropp. Samtidigt som jag fick en avslappnande stund för mig själv fick min kropp något den verkligen uppskattade. Den massage i Hörby som jag fick hade enbart syfte att vara skön och avslappnande att få, vilket den även var. Personalen behandlade mig väldigt bra under hela mitt besök, de var väldigt tillmötesgående och hade professionell service. Detta gjorde att min massage i Hörby resulterade väldigt bra och jag kommer med störst sannolikhet gå tillbaka för ännu en avslappnande massage då jag märkte att min kropp verkligen mådde bra av det.

Handmade by Anna

Hej igen, allesammans, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna här på nätet! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en produktiv start på den här veckan. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle skriva lite om någonting som jag vet att många av er vill veta lite mer om, nämligen vart jag går för att göra mina naglar här i Umeå.

Hon heter inget mindre än Handmade by Anna och jag blev faktiskt själv rekommenderad att gå till just henne genom en kompis till mig. Hon är verkligen superduktig och i dagsläget så är hon den enda som får röra mina naglar. Jag blir så otroligt nöjd varje gång jag har varit hos henne och har till och med ibland lite svårt att slita blicken från mina fantastiska naglar. Om ni, precis som jag, bor och jobbar i Umeå med omnejd så tycker jag verkligen att ni ska kika lite närmare på Handmade by Anna och hennes tjänster för hon är verkligen bäst! Nu så ska jag dock inte skriva så himla mycket mer i just det här inlägget idag, men däremot så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig av en länk, som jag lägger in här någonstans i inlägget, som ni kan klicka er vidare på. Då kommer ni till Handmade by Anna och hennes sida här på nätet och där finner ni ju mycket mer information och även kontaktinformation med mera. Leta efter länken där lite högre upp i inlägget, så hoppas jag att det här inlägget har varit till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er! Jag vet ju att de flesta av er faktiskt också befinner er i Umeå och då passar ju Handmade by Anna perfekt. Ha det nu så bra så länge, så hörs vi i nästa inlägg.