Lördagsgodis: Darling Diva Polish – Invoke the Spirit

Två lager av Invoke the Spirit ovanpå Silk Road toppat med två lager Poshé Super-fast drying topcoat. Det är helt galet! Galet för att det är så mycket glitter som jag egentligen inte ens direkt förtjust i längre, galet för att jag tycker det är är roligt ändå och även galet för att det känns så o-jag det nästan bara kan bli. Visst att jag får lite dagiskänsla när jag tittar på det här lacket, men jag kunde verkligen inte låta bli att köpa det. Varför? Det innehåller massor av självlysande partiklar!

Ja, jag är som en sexåring som aldrig kan sluta fascineras över självlysande saker och oljefläckar.

 

Two coats of Invoke the Spirit on top of Silk Road that has been topped off with two coats of Poshé Super-fast drying topcoat. It’s crazy! The star and moon glitters aren’t really my taste ever since I became too old to be in kindergarten and it’s definitely not a polish that I ever expected that I’d buy, but I think it’s a fun polish! Do you know what the best part about it is? It glows in the dark!

I’m still like a six year old kid that actually belongs in kindergarten, since my fascination over glow in the dark thingies and oil slicks never stops fascinating me.

13 Thoughts on “Lördagsgodis: Darling Diva Polish – Invoke the Spirit

 1. Hihi, vilket roligt lack, lite fulsnyggt + roligt att det är lite lysande i mörker :D Också en sån sak jag skulle kunna få för mig att köpa :D

 2. Du vet att du fick mig att köpa det här när jag såg dina bilder på forumet, va? Kan knappt bärga mig tills det är här!

 3. Oh wow, ser ascoolt ut!

 4. Det var ju verkligen häftigt :)

 5. Läckert!

  sv: Ja det skulle man kunna säga annars så är tuttul inte brödet i sig utan smörgåsen man gör av brödet. Vi sålde till ica för många år sedan men slutade med det då vi fick för mycket beställningar på annat håll :) Själv bageriet heter Tammeråsens Tunnbrödsbageri :D

  • Visst är det! :D

   Och då är det nog inte erat bröd jag älskar. Jag har visserligen inte ens smakat det, men det finns en sort där i Rättvik som är så förbaskat god. Och jag har alltid trott att all slags tunnbröd bakat på potatis är just tuttul!

 6. Pingback: Nytt till samlingen, en present och dagens naglar | Sminkan & Emma

 7. Pingback: Darling Diva Polish Slutty Pumpkin | Sminkan & Emma

 8. Pingback: Darling Diva Polish Invoke the Spirit | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation