LA Girl – Obsess

Det här är två lager av den lätt dammiga tealfärgade Obsess. Det är späckat med guldskimmer som inte är jättesynligt om man inte har jättebra ljus, men som blir väldans tydligt i solen som ni kan se på mina bilder vilket även gör att det helt plötsligt ser ännu grönare ut.
Formulan var fin, lacket lättarbetat och torkade snabbt men här kände jag ändå att LA Girls borste är lite i slappaste laget ändå. Fast det funkade ju att applicera utan som helst problem ändå, så jag klagar inte. Blev bara förvånad då jag inte känt av det på samma sätt när jag lackat med andra lack från samma märke.

This are two coats of the slightly dusty teal colored Obsess. It’s packed with golden shimmer that takes a lot of lighting to really be visible, and in the sun it shines so much that it makes the polish look a lot more green. 
The formula was nice, the polish easy to manage and it dried fast but I still felt that LA Girl’s brush is too soft. It didn’t cause any application problems whatsoever though, so I’m not really complaining about it. I just never really felt it before with the other polishes that I’ve tried from this brand. 

12 Thoughts on “LA Girl – Obsess

  1. Synd att skimret inte syns så mycket, men kacket ser jättefint ut ändå. Teal är ju så snyggt.

  2. Jättefin färg och skimret var jättevackert!

  3. Snyggt! LA Girl har jag lite glömt bort känner jag… måste nog beställa ett gäng.

  4. Så fint! Är nästan lite förvånad över hur mycket jag gillar lacket, det är inte en av mina favoritnyanser. Skimmret lyfter lacket till en helt ny dimension!

  5. Vilken snygg färg det är på det här lacket! Nästa gång jag beställer från CherryCulture får nog det här följa med =)

  6. Snyggt :) Aldrig prövat det märket förr, blir lite sugen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation