Gina Tricot – Petrol

Petrol är min första lackbekantskap när det gäller Gina Tricot, och jag kan glatt säga att det är en ganska trevlig sådan. Nog för att formulan är för tjock för min smak, men lacket är pigmenterat och kan säkert täcka på enbart ett lager för många (jag hade två här) och går att applicera utan några som helst problem. Torktiden var inte så mycket mer än okej, men jag ser ändå fram emot att testa fler lack från det här märket.

Petrol is the first polish I tried from Gina Tricot, and I can happily say that I quite enjoyed it. The formula is too thick for my liking, but the application went well without any problems whatsoever. It’s a well pigmented polish and I put on two coats, although I am certain that some will get away with just one if they don’t mind using a thicker coat. 
The drying time wasn’t much better than okay, but I’m still eager to try more from this brand. 

23 Thoughts on “Gina Tricot – Petrol

 1. Snyggt! Ginas lack är överlag bra. Jag har väl en 30 st vid de här laget, och av alla så är det bara en ljusblå som falerat….

 2. Riktigt fint, detta måste jag titta på!
  Har några stycken och jag gillar dem.
  Ditt paket kom idag, tack så hemskt mycket!

 3. Helt underbart! Jag hade tänkt dissa Ginas lack efter att jag fått höra att vissa ingredienser i deras lack är testade på djur men jag är inte säker på hur det står till med det där. Jag vet inte hur det är med andra märken heller för den delen men hoppas verkligen inte att det är så. Det finns ju så många fina lack i Ginas sortiment.

  • Jag skäms ju lite för att säga att jag inte har någon koll alls på sådant där. Om jag VET att det är djurtestat så minskar ju chanserna extremt drastiskt för att jag ska kunna bli lockad av produkterna, men annars är jag extremt dumt nog ganska ignorant gällande det där. Borde bättra mig och börja kolla upp. :/

 4. Vilken underbar färg! Jag har ingenting emot tjocka lack så det här kommer jag att skaffa nästa gång jag är i närheten av Gina Tricot :D

 5. Jätteläcker färg! Låter som ett lack att prova stämpla med :)

 6. gillar både Ginas lack och just Petrol är ett suveränt baslack:)

 7. Vackert! Jag har fortfarande inte testat något lack från Gina Tricot, men är sugen på det där silverguldiga som så många visat. :-)

 8. Supersnygg färg!! Gillar den verkligen. Nu till något helt annat, hur får du till texten du har, t.ex. ditt bloggnamn och lacknamn på fotona? Använder du något bildredigeringsprogram eller hur gör du? Nyfiken…vill också göra det….:-)

 9. tycket att det är riktigt snyggt!
  Jag gillar verkligen Ginas lack!

 10. Bilderna är vackra, som alltid, färgen är fin, men GT lockar mig inte så mycket. De lack jag har är i tjockaste laget och bara Alexis har verkligen rockat min värld.

 11. Jag har köpt på mig några krämlack från Gina Tricot (bland annat det här), men det har inte blivit av att jag har testat dem ännu. Men det ser riktigt fint ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation