Color Club – Emerald Depths

Emerald Depths är ett lack som jag plockar fram lite då och då, eftersom jag tycker om det. Det är verkligen inte spektakulärt, men det är något med den här färgen som lockar mig till sig med jämna mellanrum, vilket jag absolut kan leva med. Det täcker på två lager, är lättmanövrerat och har en bra torktid.

Emerald Depths is a polish I end up using every once in a while even though I don’t find it spectacular or anything. It’s something about the color that draws me to it, and I’m more than okay with that. It covers in two coats, is easily applied and dries rather quickly.

8 Thoughts on “Color Club – Emerald Depths

  1. En väldigt fin blå. Knappast unik, men riktigt fin.

  2. Snyggt men inte pulshöjande. Fast som alltid bilder som gör en lite vimmelkantig av lacklycka.

  3. Gillar detta skarpt! Dessutom bra täckande så man kan använda det till nail art :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation