Lördagsgodis: Smitten Polish – Blueberry Crumble

Blueberry Crumble såg jag hos Solveig som har bloggen Nailin’ It för några månader sedan, och blev kär. Det känns inte riktigt som ett jag-lack, men nu när jag ändå skulle spräcka min indie-oskuld så kunde jag inte låta bli att ta med en flaska av Blueberry Crumble också.
Hittills har jag ju varit väldigt ointresserad av indielack över lag, men när Sminkan visade upp Hillary’s Dream på sin blogg så var det ingen tvekan om att jag skulle skaffa mig en flaska av drömmen jag också. Jag kontaktade Noelie på en gång och någon vecka senare hade hon skickat iväg ett paket till mig. Förra fredagen var det glädjedansdags hemma hos mig när paketet anlände, och jag har våndats över att jag kör alfabetsresorna och planerat att inte göra några som helst avstickare. Det smärtar lite i mig, men jag har uppenbarligen bestämt mig för att jag får visa upp ett bonusinlägg idag som jag kallar för lördagsgodis.

Hur sött är inte det här lacket egentligen? Det är en mjölkig babyblå bas med blå glitter i olika storlekar och former och funkar bättre än jag trodde att lägga på nageln. Det är lite tjockt, men glittren lägger sig som de ska utan att klumpa ihop sig  och det behövs inte fler än tre lager för att det ska vara helt opakt. Fort torkar det dessutom, och det kräver inte mer än ett normaltjockt lager överlack heller. Jag älskar det!

I fell in love with Blueberry Crumble when I first saw it over at Solveig’s blog Nailin’ It a couple of months back now. It’s not really the typical pick for me, but I knew I had to get it when I was typing my order from Noelie’s Smitten Polish together. 
So far I haven’t exactly found indie polishes interesting, but when Sminkan showed us Hillary’s Dream, I immediately knew that I had to get it. I contacted Noelie right away with an order and about a week later, she had already made the polishes and shipped them out to me. I was doing my happy dance when I recieved this in the nail mail last Friday, and I’ve been torn between sticking to my ABCs or deviating from them and showing you Blueberry Crumble. As you can see, I decided to post this now as a Saturday treat (lördagsgodis in Swedish).

And isn’t this a treat? It’s a milky baby blue base with blue glitter that comes in different shapes and sizes, and it applies better than I expected. It’s a bit thick, but the glitters don’t clump together or anything and it doesn’t take more than three coats to reach full opacity. The drying time is short, and the surface is smooth with just one normal layer of top coat. I love it!

12 Thoughts on “Lördagsgodis: Smitten Polish – Blueberry Crumble

  1. Jag tror jag är kär!

  2. Fan, du kommer få mig att köpa mjölkiga glitter snart. Jag som haft noll dragning till dem…

  3. Japp, hur snyggt som helst!

  4. Coolt!
    Jag blir sugen på glass när jag ser det ;)

  5. Smitten verkar ha en hel del fina lack inklusive det här!

  6. Jättefint! Namnet i sig självt får det att vattnas i munnen. Jag älskar blåbärspaj! Jag får hålla med om att det inte riktigt är det sortens lack jag förväntar mig att du ska bära, men det klär dig jättebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation