ABC with China Glaze – Vampy

Det här är verkligen ett lack som lever upp till sitt namn! Vampy är vampigt värre och besitter ett vackert guldskimmer, och jag hade turen att få det här lacket i ett byte med Sminkan någon gång 2008 om jag inte missminner mig. Första gången jag lackade med det så lade jag på två alldeles för generösa lager av ett tunt och fint lack, så det var inte så konstigt att jag inte tyckte om formulan då. Det funkade dock väldigt bra med tre tunnare lager den här gången. Torktiden var bättre än jag mindes även den.

This is a polish that truly lives up to its name! Vampy sure is vampy and holds beautiful gold shimmer, and I was lucky enough to get it in a swap with Sminkan back in 2008. I remember disliking the formula the first time I used it, and ended up with two runny coats that were way too generous and ended up sticking to everything around my nails, but it works like a charm when it’s done properly with three thinner coats. The drying time was a lot better too.

8 Thoughts on “ABC with China Glaze – Vampy

 1. Perfekt namn till ett perfekt lack!

 2. Det här var OLIDLIGT fint! Särskilt olidligt eftersom det är HTF och hyffsat svårt att googla på. Med det namnet dyker det upp ganska många träffar på vampiga ChG o annat. Nåja. Upp på önskelistan iaf.

  Sluta ha så fina naglar, fina bilder och fina lack ;)

  • Det har finns pa eBay ibland, men tyvarr verkar det ha blivit ratt dyrt. Nu senast nar jag sag det sa tror jag det lag pa 37 dollar plus frakt………. Inte okej! Jag har en valdans tur att jag rakade fa en flaska!

   Och nej tack! Jag stravar alltid efter att de ska bli annu finare, med annu finare lack. :D (= Tusen tack!!)

 3. *faller ner död av hänförelse*
  De bilderna vill jag också ha inramade! Alltså… Wow! Den där solen träffar naglarna och flaskan är gudomlig! En triptyk kanske, med den här och Thunderbird och något mer… *planerar*

 4. Andrea on October 15, 2012 at 1:38 am said:

  Gorgeous! Synd att den är dyr nu, då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation