ABC with China Glaze – Under the Boardwalk

Under the Boardwalk släpptes med ett gäng neonlack i Summer Neons, men jag kan inte låta bli att undra var neonet är. Visst, det torkar matt och det är inte en vidare diskret färg, men det “poppar” liksom inte. Förutom det är jag även lite besviken över att jag inte fick den andra versionen av lacket som är mycket mer lila.
Men det är ett fint lack, och i min mening var det riktigt lättapplicerat. De två lagren jag lade på torkade lite snabbare än medelsnabbt.

Under the Boardwalk came out with Summer Neons this year and apparently there are two versions of this one. I was so hoping for that my bottle would be the one that is more purple, but nope. And it’s not really a neon that “pops”, which also disappoints me a bit.
It’s alright though. It’s pretty, and I thought the two coats I put on was very easily applied. It dries matte, needs two coats for full opacity and has a slightly better drying time than avarage. 

12 Thoughts on “ABC with China Glaze – Under the Boardwalk

  1. Hahaha! Jag fick den lila!! *dansar runt*

    Jag älskar min UtB!

  2. Nä, neon känns den inte alls. :)

  3. Den är fin men den känns inte alls neon.

  4. Nej, särskilt neon känns den då rakt inte. Fin färg och riktigt snygga bilder som vanligt :)

  5. Fint men inte wow…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation