ABC with OPI – Russian Navy

Jag minns att jag älskade Russian Navy när jag först skaffade lacket, och har använt det några gånger sedan dess, men sen glömde jag bort det lite. Skäms på mig! Russian Navy är nästintill perfektion, och jag älskar det nog ännu mer idag än vad jag gjorde 2008 när jag köpte det.
För det första är det helt enkelt jävligt snyggt. För det andra så är formulan perfekt och täcker på två superlättmålade lager. För det tredje har det bra torktid.  Nästintill perfektion alltså. Varför är det inte perfekt då? Jo, det är väldigt pigmenterat och vill bita sig fast i huden kring nagel vid borttagning trots att jag gjorde vad jag normalt brukar för att motverka att det ska hända. Tur att det är lätt åtgärdat, men jag är lat och vill ha enkla och smidiga borttagningar.

I remember loving Russian Navy when I first got it, and I’ve used it a couple of times since then, but then I kind of forgot about it. Shame on me! Russian Navy is almost perfection in my eyes, and I think I love it even more today than I did when I bought it.
It’s gorgeous. It has a perfect formula that covers in two coats that were so easily applied that I was almost laughing. And it dries rather quickly. So what stops me from making it think that truly is a perfect varnish? It’s so damn pigmented that it penetrates the skin around the nail when it was time for removal. I even did what I usually do when I remove these kind of polishes, but to no avail. It was an easy and quick fix to make the cuticles look alright again, but since I’m lazy I always wish for a clean and easy removal without the extra steps. 

12 Thoughts on “ABC with OPI – Russian Navy

  1. Just den här blå färgen är så vacker. Fantastiska bilder på lacket!

  2. När jag köpte min flaska trodde jag att jag köpte ett lila lack, men när jag kom hem så upptäckte jag att det inte var lila. Jag blev jättebesviken först! Sen testade jag det och upptäckte att det var underbart. Tur för mig!
    Det är helt galet vackert på dig!

  3. Fantastiska bilder, absolut! Du får mig nästan att vilja ta fram min egen flaska och jag minns inte alls att jag var så kär i den. Jag köpte den mest för jag en gång hade en romans med en kille i “the Russian Navy”. :D

  4. For en nydelig farge! Mystisk lakk.. :D

  5. Ett av mina första OPI-lack. Det är verkligen fint och håller helt klart än. Min flaska är också rätt bortglömd men jag borde nog plocka fram den igen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation