ABC with China Glaze – Stella

Wow, vi är redan (och äntligen) vid S och Stella. Galet vackert lack med ett glödande skimmer och en rätt fin formula. Stella täcker på två halvgenerösa lager och torkar relativt fort. Och så är det vackert. Sa jag redan att det är vackert? Jag kan säga det 300 (This is SPARTAAAAA) gånger till tror jag, för det förtjänar det, men med risk för att verka tjatig så låter jag bli.

Wohoo, we’re already (and finally) at S and Stella! Crazy beautiful purple with a glowing shimmer and a nice formula. She covers well in two almost-generous coats and dries relatively quickly. And it’s beautiful. Did I already say that? I can say it 300 times (<insert lame movie reference here>) more, since it deserves it, but since I don’t want to sound like a broken record I’ll leave it at that.

32 Thoughts on “ABC with China Glaze – Stella

 1. UNDERBART. Den ska åka med i en beställning någon gång, precis som resten av Retro Diva!

 2. Ett av mina favoritlila. Topp tre tror jag. Så himla vackert och perfekt att måla med!

 3. Om jag ska va töntfyndig såhär tidigt på morron så – that gorgeous purple is really stellar! Dina bilder drar lite extra åt röd-rosa hållet dock än vad jag minns henne?

  • Var alltid töntfyndig! ;D

   Det var precis så där hon såg ut på mig, just där och då. Kan bero på ljuset, kan bero på att åtminstone jag kom ihåg henne lite svalare, lite mer lila än vad hon var.

 4. Ett av mina absoluta favoritlack! Så, så vackert!

 5. Åh så fint!! Jag dog lite…

 6. Absolut väldigt vackert!

 7. Åhh, du har så fine swatches! Er så glad for at jeg fant bloggen din :D Superfin lakk :D

 8. Varje gång jag ser det undrar jag alltid varför jag inte redan har det? För gaaah så snyggt! :D

 9. Andrea on October 8, 2012 at 4:15 pm said:

  ååh, en av mina absoluta favoriter också!
  Det var bl. a. det här som fick mig att göra mitt första TD-köp.
  TACK för de här galet vackra bilderna på älskade Stella!

 10. Känner ju inte mig mindre nöjd med att ha köpt det här efter att sett dina bilder! Såååå fint och jag måste verkligen ta och använda det på mig själv väldigt snart!

 11. Det är väldigt fint. Jag gillar framförallt sättet som set nästan glöder på

 12. Underbar färg! Detta lack måste jag skaffa!

 13. Det är verkligen så galet fantastiskt fint! Det var så många retro diva-lack som var vackra att jag faktiskt aldrig köpte stella. Hade jag gjort det hade jag nog gillat det, och det är väl inte försent än iofs…

 14. Stella is a gorgeous colour! I’ve had problems with my bottle but I love it anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation