ABC with China Glaze – Re-fresh Mint

Re-fresh Mint är kanske min favorit i den mintgröna genren. Här på vänsterhanden målade jag med två lite flödigare lager, medan högerhanden lackades med tre tunnare lager. Båda metoderna funkade fint för att uppnå full täckning, och torktiden var bra.

Re-fresh Mint might just be my favourite out of the minty greens. Here on the left hand I painted with two semi-generous coats, while the right hand got three thinner ones instead. Both methods worked to reach full opacity, and the drying time was good.

8 Thoughts on “ABC with China Glaze – Re-fresh Mint

 1. Det är väldigt fint. Hade mintgröna naglar flera gånger under sommaren, så är lite mätt på dem. Nu vill jag ha höstiga lack.

  • Jag vill alltid ha höstiga lack! Och för mig var det tvärtom.. Jag bar inte mintgrönt en endaste gång i våras eller somras, men sen det officiellt blev höst har det hänt inte mindre än två gånger! Så typiskt mig på något vis.

 2. Den ser så fin ut på dig. Krispig. På mig ser den gultonad ut… Hudfärg kan verkligen ställa till det. Och nu är det bara en vecka kvar på alfabetet. Eller två om du kör dubbelt hela vägen. Det här har varit den bästa alfabetsresa jag sett! Så vackra bilder och du inspirerar mig både till att återupptäcka och nyinskaffa. ;D

  • Hudfärg påverkar så extremt mycket! Ibland glömmer jag bort det, och ibland kan jag ignorera det faktumet..

   Och det är två veckor kvar för min del på alfabeten. Både på gott och ont. Idag är det dock lördag, och jag kan tänka mig att knuffa ut ett till inlägg i form av “lördagsgodis”. Frågan är vad. Hulken kanske? Hmm.

 3. Åh så fint det är på dig. Jag blev alldeles kär i lacket nu när jag såg dina bilder. Men…det var inte jättelängesedan jag använde det så det får stå kvar i lådan ett tag till.

  • Jag tycker du gör rätt i att låta det vänta lite mer! Är man supersugen på ett specifikt lack är det klart man ska lacka med det, men jag lovar att du kan hitta något annat som är ännu mer lockande i din otestade hög. :D

 4. Väldigt tjusigt! Vet faktiskt inte vilken min favorit i den mintgröna genren är. Kanske MAC Peppermint Patti för att det var den första jag köpte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation