ABC with OPI – Kennebunk-port

Vad sägs om ett kalltonat, djuprött cremelack vid namn Kennebunk-port? Jag älskar det! Jag må ha ett eller fler lack som ser i princip likadana ut i min samling, men jag älskar det ändå.  Det är otroligt pigmenterat och färgen blir jämn på bara ett lager, men det krävs ändå två för att få det opakt.
Jag associerar till supersaftiga hallon och körsbär när jag tittar på naglarna då jag bär detta, och det vattnas verkligen i munnen på mig. Det är väl det enda negativa med Kennebunk-port då antar jag. Och kanske namnet då förstås, som jag inte förstår mig på (men det är ju i princip standard för min del med OPIs namnsättningar). Det här lacket släpptes visserligen 1998 i en New England-kollektion, så jag kan inget annat än att anta att det finns en hamn i New England som heter något i stil med Kennebunk..? Och nej, jag vägrar googla!

What do you have to say about this cool, deep red creme named Kennebunk-port? I love it! It’s not unique to me, but it still makes my heart beat faster. It’s very pigmented and the color looks even in just one coat. Two is however required to reach full opacity.
I associate to super juicy raspberries and cherries when I look at my nails while wearing this, and it makes my mouth water. It’s the only negative thing I have to say about Kennebunk-port. And the name of course, which I don’t quite understand. It did get released back in 1998 with the New England collection, so I have to assume that there’s a port in New England called Kennebunk…? And no, I wont google it!

13 Thoughts on “ABC with OPI – Kennebunk-port

  1. Du väcker alltid den slumrande lack-köpar-djävul som bor i mig. jag ville kasta mig in på eBay och skaffa det här direkt, men jag har hejdat mig själv. Men det ser helt perfekt ut! Så himla vackert! Jag vill ha det! Både glansen och färgen ser magnifika ut!

  2. Ännu ett otroligt vackert rött lack! Jag köper fler och fler röda och jag tror att det är delvis ditt fel ;)

  3. Perfektion på alla sätt och vis. Jag tror jag äger alldeles för få i just den färgskalan. Skriver upp på inköpslistan. Din blogg är visserligen rena inköpslistan så det räcker ju att gå in här då och då för att påminna sig själv om vad man vill ha. :)

  4. Ja det var ett underligt namn… Har varken sett eller hört om det förut. Väldigt fint på dig!

  5. Väldigt sexigt! Absolut perfekt rött lack, glamouröst och tidlöst!

  6. Pingback: OPI Kennebunk-Port | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation