ABC with OPI – Grape… Set… Match

Svalt blålila som övergår till först lila och sen vidare till rosa. Jag gillar det! Massor till och med. Jag älskar ju som bekant lack som skiftar mellan olika färger, och här älskar jag verkligen formulan också. Det är otroligt lättmanövrerat och hamnar exakt där man vill ha det! Det är tunt utan att vara rinnigt, och täcker perfekt på tre lager. Grape… Set… Match är verkligen ett lack helt i min smak.


A cool toned blurple that flashes to purple and then on to pink and gold. I like Grape… Set… Match. Alot! You might have realized that I’m a complete sucker for duochromatic polishes, and this time I can honestly say that I absolutely love the formula as well. It’s incredibly easy to apply and ends up exactly where you want it to be. It’s thin without being runny, and gives perfect coverage in three coats.

38 Thoughts on “ABC with OPI – Grape… Set… Match

 1. Super snyggt! Lila är en färg jag älskar och det där var super snyggt må ja säga:-)

 2. Mina OPI lack nr 3 och 4 i samlingens barndom förra hösten var denna + Servin’ Up Sparkle. Köpt på Åhlens för typ 250 spänn. Won’t do THAT again ;) Jag tycker dock som dig att den är helt underbar på, verkligen en lila värd att ha och då svider det inte lika mycket…

  Ska jag verkligen tjata på det att det är überfina bilder som vanligt? Mnjaa…jag gör det… FINA BILDER! :D

  • Aah, illa! Fast nice ändå, eftersom det är värt det. Hade det inte varit för att det funnits att se i butik så hade jag antagligen aldrig köpt det, så jag är glad att jag stod där och dreglade på Kicks i säkert någon timme sammanlagt innan jag fick tummen ur och lade en beställning. :D

   Och du, jag ser det inte som tjat. Jag blir lika glad varje gång. :D Tack!

 3. Det ser helt underbart ut på dina foton! Och det här står fortfarande otestat hemma hos mig, det måste åka på snart!

 4. Men. Jag har aldrig ens funderat över detta lacket förrän nu när du visar det. Jag måste ha det.

 5. Det här lacket har fått oförtjänt lite uppmärksamhet faktiskt. Det är hemskt vackert!

 6. Jag kan så väl förstå att du gillar lacket! Jättefint till och med i mina ögon, som inte direkt gillar lila.

 7. Ooops! den där dissade jag hårt när den kom och nu undrar jag varför. Troligen för att inga bra swatcher funnits på den förrän nu. Typiskt.

 8. Åh, den här skönheten har jag velat länge över om jag skulle köpa eller ej… Men nu blir jag jättelockad av dina bilder, ska köpas! :D

 9. Åh va fina bilder som visar min favorit bland de lila lack jag har. :) Håller med om allt du sa i recensionen.

 10. Men ÅH haha, det GÅR INTE att “smygkika” in på din blogg utan att habegäret sätter in med våldsam kraft… Så FINT! =)

 11. Hm, det såg otroligt snyggt ut! Måste ha!

 12. Åh. Detta ska jag skriva upp på min “wants & needs” lista typ nu på en gång. Fy tusan vad snyggt!

 13. Aaah, denne var fantastisk fin på deg! Er misunnelig på dere som har så “kurviga” negler. ;)

 14. Har faktiskt detta lacket och tycker det ar helt okey! Dock snyggare pa langre naglar :) x Foljer din blogg via BLOGLOVIN!!

 15. Det här vet jag att jag var hur sugen som helst på att köpa när mitt lack intresse började ta riktig fart förra hösten. Tyckte det var för dyrt då jag ännu inte hade upptäckt den underbara värld som alla E-butiker innebär. Så det här är nog något jag borde sätta upp på min vill ha lista :)

 16. Nu är den min. Kom i torsdags. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation