ABC with China Glaze – Atelier Tulle

Så då var det dags för mig att dra igång med en alfabetsresa också, först inspirerad av Solveig och sen även Sminkan. Jag tänkte att jag passar på att göra en omgång av det här med enbart lack från China Glaze, vilket kan resultera i att det blir både lack jag inte visat upp förut och eventuellt några favoriter.

Först ut är Atelier Tulle, som släpptes 2008 och är ett orangetonat, rosa lack. Jag tycker att den mjuka, lite dammiga färgen gör lacket både snyggt och elegant och jag älskar att se det på mina naglar. Mjukt och fint på något vis, som en fin mellanlandning bland ofta mörkare och lite hårdare lack. Först lade jag två tunna lager utav det, och sen blev det tredje lite flödigare av någon anledning. Här hade jag inte lagt på något överlack än, för jag tycker faktiskt att det här gör sig bättre på egen hand. Glansigt och jämnt av sig självt alltså, och torktiden är faktiskt helt okej på egen hand den också.

Originally inspired by both Solveig and now being reminded by Sminkan, it’s time for me to go alphabetical! I’ve decided to do this with only China Glaze polishes, which may result in me doing a re-run of some things that I’ve already posted on here, and hopefully a lot of things that are new to my nails.

First out is Atelier Tulle, that was released in 2008 and is an orangey kind of pink. I think the soft, slightly dusty color makes the polish look both good and elegant, and I love seeing it on my nails. It’s soft and comforting in a way, and a very nice shade to mix it up with when I normally wear darker and stronger polishes. This is two thin coats topped off with a third one which was alot more generous. When I took the pictures the polish was still without any top coat, since I think it looks best this way. It’s glossy and even, plus the drying time isn’t bad at all on its own. 

27 Thoughts on “ABC with China Glaze – Atelier Tulle

 1. Det är sjukt fint på dig! Nu vill jag ta bort Heart of Africa och lacka med detta! Det är hundra år sedan jag bar det och jag hade nog glömt bort det lite. Du har rätt i att det ser mjukt ut. Tröstande. En färg som håller om en.

 2. Det här har jag aldrig sett innan! Himla fin färg och jag gillar idén med ABC av endast China Glaze. Ska bli kul att följa :)

 3. Vilken rolig ide! Det här lacket har jag aldrig sett förut, det är faktiskt riktigt fint. Fin finish och en färg som är fin utan att skrika en i ögonen. Nu blev det himlans många fin, men det får man väl leva med.

 4. Kul idé att bara köra CG. Är väldigt förtjust i det märket och man kan ju ha missat nå godbitar efter vägen. :)

 5. Rolig vinkel på det, jag ser fram emot att få se gamla godingar som jag missat hittills :)

 6. Åh den ser så feminin, gosig, mysig, smaskig och fin ut på dig! Så mjuk på något sätt! Jättefint!

 7. Så morsomt at flere gjør ABC-nails! :D

  Denne var utrolig fin, så avslappende. :)

 8. Så fint på dina fina naglar. :) Ett lack jag inte hört talas om innan dessutom. Det blir många China Glaze på min resa också. Har väldigt många otestade China Glaze men äntligen börjar det ta på det. Skönt.

  • Du är så duktig som tar tag i din hög med otestade lack! Jag kommer fortfarande ha en enorm hög med sådana trots en dubbelresa bland bokstäverna… Känner mig ärligt talat lite stressad över det. Och sjuk i huvudet.

 9. Väldigt fin färg, men dina naglar!… Så snygga!!

 10. This is absolutely love!! I hope its still out there so I can get it too!

 11. Pingback: China Glaze Atelier Tulle | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation