Nubar – Fire Sparkle

Ahmahgaaawd! Kan det här vara min nya favorit bland röda glitterlack? Nej, för det är faktiskt fortfarande Twinkle Toes, men Fire Sparkle är faktiskt på en tät andraplats. Jag borde egentligen testa båda samtidigt för att se skillnader och likheter. Kanske blir det någon gång närmare jul, eller så blir det någon gång nästa år när jag kommer att tänka på det igen. Vi får se.
Här har jag tre lager lack på naglarna, men två hade kanske räckt då jag inte såg någon superstor skillnad efter det andra. Lacket applicerades helt smärtfritt med någon minuts paus mellan lagren, och torktiden var väldigt kort och bra.

If it weren’t for Twinkle Toes, Fire Sparkle would have been crowned my new favourite red glitter! I’ve applied three coats here and isn’t it gorgeous? I’m happy to say that two layers would have been sufficient, and that the drying time was very good. I waited a minute or two between putting the layers on, and that worked very well for me. 

33 Thoughts on “Nubar – Fire Sparkle

 1. This is such a beautiful polish!! Your nails give me serious nail envy….. x

 2. Ja! Fram med en jämförelse! :D Båda verkas jättefina, denna ser mörkare ut på nått vis men det kanske bara är en synvilla. :)

 3. Visst är det briljant!!

 4. Åhhhh woooow! Sååå himla snyggt! Måste helt enkelt upp med det på önskelistan…shit vad snygg!

 5. That’s gorgeous!!!!

 6. Jag har sett detta jättemycket det senaste. Kanske för att det börjar bli jul, eller också för att det är fantastiskt vackert! Jag måste verkligen skaffa mig fler lack från Nubar.

 7. Åh, jag älskar det här lacket. Det är så vackert!

 8. Visst är det helt underbart! Älskar det så mycket. Helt klart min favorit bland röda glitterlack (har dock inte Twinkle Toes så det har jag inte testat).

 9. <3

  *nuff said!

 10. Helt underbart!

 11. Ermagerhd! Jösses så snyggt lack! Och roligt att se ett inlägg från dig, jag var orolig att du tagit bloggpaus även fast jag förbjudit dig ;)

 12. Jag älskar också Fire Sparkle men den slukar så enormt mycket överlack. Annars är den helt klart topp tre röda glitterlack. TT är nummer ett men den här är så oerhört gnistrig.

 13. Fruktansvärt snyggt!
  Rött glitter <3

 14. Så, ska jag bara köpa ett så är det Twinkle jag ska satsa på? Har velat så länge

 15. Oj, den här åkte upp på önskelistan snabbare än du kan säja Nubar! :)

 16. Wow! Shit va snyggt!

 17. Hur får man tag på TT?

 18. Tack! Och hemklickat!

 19. Herregud så fint, ett alldeles fantastiskt jullack!

 20. Pingback: Nubar Fire Sparkle | Sminkan & Emma

 21. Oj oj oj, nu väcktes begäret i mig, så vackert det ser ut!

 22. Ahhh wow it is, it really is! It has been on my lemmings list for… FOREVER. How did I manage to skip it through all my little hauls? I don’t see Nubar every day in Spain, after all! But thanks for reminding me of it :)

  • Yes, get it if you have the chance to do so! Nubar isn’t very easily attainable to a reasonable price here in Sweden either, which is a shame. They usually do lovely polishes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation