China Glaze – Unpredictable

Bildflod idag igen, men det tycker jag att det är värt! Som ni kanske kan se på sista bilden så går tydligaste färgskiftningen över till att bli basfärgen i lacket bredvid. Guldgrön till grönturkos och så vidare till turkosblå. Riktigt roligt, och riktigt snygga lack om ni frågar mig! Frågan är hur de andra tre lacken i New Bohemian hör ihop?
Jag köpte fem utav de sex lacken som släpptes i den, och hoppade bara över Swanky Silk som inte tilltalar mig för fem öre. Medan de tre lacken på sista bilden här gjorde mig tillfredsställd  så önskade jag mer från både Want My Bawdy och No Plain Jane efter att ha sett promobilderna.

Men det här inlägget ska ju handla om Unpredictable, så jag kan ju berätta att jag fick lägga på tre lager av det för att jag skulle bli nöjd. Det var helt okej att applicera med sin rinniga men kontrollerbara formula, och torktiden var helt okej. Inte lika bra som Deviantly Daring, men mycket bättre än No Plain Jane.

Today I’m flooding you with pictures again, but I believe that Unpredictable deserves it! As you can see in the last picture the strongest color shift in one bottle is the base color in the next one. Gold/green to green/teal and then teal/blue. The question now is how the other three polishes in New Bohemian connects to these three. 
I got all polishes out of the collection apart from Swanky Silk. The three polishes above all satisfied my cravings for duochromes while both Want My Bawdy and No Plain Jane left me wishing they looked more like in the promo pictures. 

Unpredictable covers in three coats and applies well with a watery, but easily managable formula and it dries okay. Not nearly as fast as Deviantly Daring, but alot better than No Plain Jane. 

18 Thoughts on “China Glaze – Unpredictable

 1. Så fiiiint! Ser ut som en fin skalbagge eller något. Dina bilder är grymt snygga! Jag gillar både dina ljusa bakgrunder, och som här svart. Väldigt tjusigt!

  • Tack, tack, tack! Jag blev själv väldigt nöjd med dessa bilder. :) De mörkare bakgrunderna råkar bara hända av sig själv när ljuset är på ett visst sätt här hemma. Jag önskar jag kunde styra över det dock. :/

 2. Oj, den här kanske jag behöver. Det hade jag inte förstått förrän nu! :)

 3. Jag väntade OTÅLIGT på att Bohemian kollektionen skulle släppas och drog såklart hem allihopa. ChG är alldeles för prisvärda för att låta bli dessa skönheter…Måste säga att det är dubbelt kul att se dom på så fina bilder!

  • Jag tycker att du gjorde alldeles rätt! China Glaze är sjukt prisvärda och gör oftast väldigt, väldigt bra och fina lack. De nästintill spottar ur sig kollektioner som ser intressanta ut tycker jag.

   Och du, tack! :D Jag önskar mig att jag får se alla dessa fina nagellack på dig också. Blogga mer! Du kanske väljer att bara blogga om speciella lack, eller hur funkar det? Om det mot förmodan skulle hjälpa att få se fler inlägg från dig får du gärna gästblogga här!

 4. Den här är så fin! Var först inte så imponerad, men allt eftersom timmarna gick så gillade jag det mer och mer. Men favoriten är fortfarande Deviantly Daring. :-)

  • Det var nästintill exakt samma här! Det var inte på direkten som jag blev förälskad i lacket, utan det tog lite tid att få se alla skiftningar i olika ljus och så. DD är favoriten för mig också, men det här lacket är en rätt tät tvåa.

 5. Vilka vackra Bilder du fick till på den här! Jag gillade den hemskt mycket men tyckte att en var riktigt svår att fota…

  • Tack Annie! Jag är själv nöjd med bilderna, men jag kan ju erkänna att jag tog “några fler” än de jag visar upp här på bloggen. Fick verkligen gå runt och leta efter ljus för att försöka få fram vissa skiftningar.

 6. Åh, vilka bilder! Jag ser fram emot att prova mitt Unpredictable för den ser fantastisk ut på dina bilder och den var skitsnygg på Anne när jag såg den live på henne. Dina bilder är alltid magiska, men det vet du ju att jag tycker.

  • Unpredictable tjänar på att få mycket spelrum i många olika typer av ljus! Och ibland tycker jag också att jag lyckas med bilderna, men det tackar jag magiskt ljus för så klart. :D

 7. Det är riktigt snygga färgskiftningar i det här! Jag väntar otåligt på mitt paket från Transdesign.. =)

 8. Oh wow, your swatches of the Bohemian Collection are amazing! And this one looks especially good :D It deserved each and every one of those pictures!

 9. Sinnsykt fine bilder av denne! *drool*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation