OPI – German-icure by OPI

Börjar misstänka att det är omöjligt för mig att inte älska OPIs vampiga skimmerlack, för German-icure by OPI ser helt fantastiskt ut i mina ögon. Skimmer i en bruntonad röd med fantastiskt och djupt skimmer. Kanterna ser svärtade ut, och jag fullkomligt älskar hur det här lacket får mina naglar att se ut. Två lättlackade lager dessutom. Kärlek!

I’m starting to think that it’s actually impossible for me to not love OPI’s vapy shimmers, because German-icure by OPI looks amazeballs to me. It’s shimmer in a red leaning towards brown with fantastic and deep shimmer. The edges and corners of the nail look blackened, and I just adore how this polish makes my nails look. Two easily applied coats that dried quickly too. Love it!

24 Thoughts on “OPI – German-icure by OPI

 1. Den här röda nyansen var underbar. Jag gillar när det är brunt och rött tillsammans. Love!!

 2. Det här är min favorit ur kollektionen. Den är så jäkla snygg. Älskar att den ser ut att glöda lite.

 3. Mmm! Måste testa mitt snart. Ser underbart ut.

 4. Galet snyggt!
  Tyvärr vet jag att jag inte passar i den här nyansen så jag kommer inte skaffa det…

 5. Jag älskar den också. Jag älskar den verkligen. Den är så himla vacker!

 6. Gu vad jag känner mig tjatig men dina naglar är to die for och särskilt när du lackar med någon underbar vamp. Då säger jag oxå <3!

  Så nästa gång jag hjärtar ditt inlägg så vet du vad jag menar :D

 7. Visst är det superfint!! Förstår din kärlek helt :-)

 8. Det verkligen glöder, fan vad snyggt!

 9. Det där är precis den typen av lack jag hade velat bära idag, om jag ägt det. Sånt sug efter vampiga brunröda så det är inte klokt.
  Vackra bilder på vackert lack på vackra naglar.

 10. Gillar att de svärtade kanterna är just svärtade och faktiskt inte blir svarta.

 11. Åh så vackert :) detta får nog följa med nästa stora haul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation