Sminkans Sofia

Jag är så glad över att jag kommit i kontakt med så fina människor tack vare den här bloggen (och andras) att det knappt är sant. Idag är jag extra glad över att jag kan räkna Sminkan till en av mina vänner, för idag har hon mer eller mindre räddat min dag.
I början på förra veckan fick jag hem ett paket i brevlådan med tidiga födelsedagspresenter i från henne, och i det paketet låg en flaska Sofia (yay, det är döpt efter mig!). Jag älskade hur det såg ut i flaskan, och igår när såg jag Sminkans magiska bilder på lacket så älskade jag det omedelbart ännu mer.  Dagen idag har varit dålig, och jag blev urless på manikyren jag fixade till i söndags till den grad att jag blev lite arg. Receptet på att få dagen att bli bättre? Presenten Sofia så klart!

Inte nog med att det är lättlackat, täckande på två lager och döpt efter mig så är det dessutom helt fantastiskt vackert. Det har precis ALLT jag vill ha i ett lack, och det känns som ett typiskt Sofia-lack. I dubbel bemärkelse! Vampigt, djupt,  multikromt och alldeles, alldeles underbart med sina små glass flecks. Det är verkligen perfekt för mig.

Tack. ♥

Today has been an utterly crappy day, but luckily I decided to paint my nails with Sofia, and my day got better by each brush stroke. Sminkan sent me a package for my birthday with some polishes, and Sofia was one of them. I loved how it looked in the bottle, and I loved it even more when I saw her magical photographs of it

Like it wouldn’t be enough that Sofia applies beautifully, covers in two coats and is named after me; It’s also freaking gorgeous. It has everything I could possibly want from a polish, and it is very “me”. Vampy, deep, multichrome and just lovely with tiny glass flecks. She hit the nail on the head when making this for me!

Thank you. ♥

26 Thoughts on “Sminkans Sofia

 1. Lacklycka on August 21, 2012 at 7:37 pm said:

  Så sjukt snyggt!! Förstår att du blev glad!

 2. Vackert på Sminkan igår, skitsnyggt på dig idag. :)

 3. Andrea on August 21, 2012 at 7:48 pm said:

  Åh Wow, det ser perfekt ut på dig! (såklart, det är ju gjort för dig!)

 4. Helt galet vackert. Galet. Fint skrivet dessutom. :)

 5. Du vet inte hur glad jag är att du tycker om det! Jag tycker ju om dig och ville göra det perfekta Sofia-lacket. Dina bilder är fantastiskt fina. Jag blir riktigt stolt över min skapelse!

 6. It’s wonderful!!!!!

 7. Det är verkligen kalasfint! och helt spot on för dig!:)

 8. Jättefint :) Grattis i efterskott!

 9. Så vackert!
  Och Sminkan är en fantastisk människa!

 10. Men så vackert!!

 11. Hjälp så vackert det är!

 12. Så fantastiskt vackert! Sminkan är en liten juvel. :-)

 13. Det är verkligen fantastiskt fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation