Orly – Rock-It

Rock-It kom hösten 2011 med Orly Mineral FX och det glöder. Det består av glassflecks som skiftar mellan rosa, röd och guld i en magentafärgad bas. Mhmmm! I flaskan skiftar det tydligare mellan färgerna, men väl på naglarna så både gnistrar och glöder det mer än vad det ser ut att göra om jag bara tittar på flaskan.
Formulan i min flaska är rätt tunn och kräver lite kontroll, samt kräver tre lager för att bli helt täckande. Vidare snabbtorkande var det inte heller trots mitt vanliga överlack.

Rock-It is from Orly Mineral FX collection that was released in the autumn 2011. It glows. Oh my, how it glows! The base is magenta, and the glass flecks shifts between pink, red and gold. While the color shifts are stronger in the bottle, the richness of the polish comes out better on the nail. The sparkling and glow is just amazing.
The formula was a bit thin in my bottle though and it took some concentration not to flood my cuticles. It took three layers to reach full opacity and it didn’t dry very quickly even though I used my regular topcoat.

20 Thoughts on “Orly – Rock-It

 1. Superläckert verkligen! Jag köper typ aldrig Orly men jag kanske borde för de har ju gjort en del sjukt fina lack…

 2. Mycket vackert! Jag har funderat på det här lacket ett tag men det har inte blivit av än… Måste faktiskt skaffa det nu :D

 3. Rockin’

  Det här var bland mina första Orlys och kärleken består till både lacket och märket. Den som inte blir köpsugen efter att ha sett dina bilder vill jag kalla lite konstig.. :)

 4. Åh, det är så fint!!

 5. Nice! Classic but with a twist! ;)

 6. Rebecka on October 27, 2012 at 3:44 pm said:

  åh så fint! Jag fick hem mitt för 2 veckor sedan, måste nog lacka med det snarast känner jag nu :)

 7. så himla vackert är det!
  Står högt upp på, the never ending, lemminglistan

 8. Nu får du mig att vilja köpa ett lack jag redan har. Minns det inte alls som så här snyggt. Måste prova det igen snart. Helt otroliga bilder som alltid. Jag är hänförd. Förstummad av skönhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation