Color Club – Snakeskin

När jag satt och kollade igenom gamla bilder så blev jag påmind om Snakeskins existens och hur fint det här lacket är. Lätt metalliskt, gunmetal-grått lack med gröna inslag och smått guldglitter. Inte nog med att det är så där alldeles lagom snyggt som jag vill ha det så har det här lacket dessutom fin formula. Lacket flyter ut fint och är lättapplicerat, men jag var tvungen att fokusera lite för att se till att penseldragen inte blev hur sneda och skeva som helst. Slutresultatet blev ju fint hur som, och penseldragen stör mig inte ett dugg.

When I was browsing through old photos I was reminded about Snakeskin‘s existence and how lovely it looks. Slightly metallic, gunmetal grey with a hint of green and tiny gold glitter. And like it’s not enough with me finding it gorgeous, I also enjoy the formula a lot. The polish applies smoothly, but I still had to pay a bit of attention to what I was doing since I didn’t want the brush strokes to look too wonky. In my eyes it ended up more than just okay though, even though this manicure has visible brush strokes all over it.

12 Thoughts on “Color Club – Snakeskin

  1. Spännande lack, oväntat snyggt. :)

  2. Klassiskt snyggt!!

  3. Hm. Det här trodde jag inte att jag ville ha. Nu vill jag det. Ser riktigt fint ut och jag är svag för guld i grått.

  4. Supersnyggt!! Coola färger och fint skimmer.

  5. Det ser urfint ut! Gillar verkligen guldskimmer i grått.

  6. Snakeskin är snyggt, skimret lyfter det till nästa steg:)

  7. Haha, jag sitter precis och målar med det nu. :)

  8. Det är oerhört snyggt men jag minns mitt som väldigt tjockt i formulan.

  9. Det här är snyggt! Jag har det här i en miniflaska och det upplevde jag som tjockt i formulan till skillnad från ditt. Jag får nog prova att tunna ut det lite och prova igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation