Lorelei and her Blue Sparrow

Nu har jag bestämt mig för att det här är veckan jag försöker beta av att kategorisera vissa lack som legat orörda i bildmappar lite för länge bara för att jag skäms lite över bilderna av diverse anledningar. Vad ska vi kalla den? Pinsamma Veckan? Veckan jag kommer ångra varenda publicerade inlägg jag gör? Något sådant i alla fall.

I april plockade jag fram China Glaze Blue Sparrow som jag verkligen älskar. I alla fall hur det ser ut. Sen kom jag på den briljanta idén att pensla dit en gradient med Lorelei’s Tiara, och jag älskade den här manikyren så mycket att jag bar den i över en vecka. Efter sex dagar kom jag på att jag kunde fotografera den också, så det är därför den ser så hemskt ledsen och sliten ut.
I går skämdes jag över extremt torra händer, idag skäms jag över bilderna som visar extremt slitage. Vad tror ni det blir i nästa inlägg?

 

I’ve decided that this week is the week where I try to categorize some of the polishes that I’ve used, but ended up almost rotting in some folders on my computer. I’m a bit ashamed of the pictures for different reasons, and I’ll probably regret doing this. What should we call this week? The Embarassing Week? The week where I’ll regret publicising every post I make? Something along those lines at least.

In April I decided to let Blue Sparrow spread its wings again. I love how it looks! Still I wanted to pimp it a bit and did a gradient with Lorelei’s Tiara, and I loved this manicure so much that I wore it for more than a week. After six days (whyyyyy!?) I realized that I could photograph it too which is why it looks so sad and torn.
In yesterday’s post I was ashamed of my extremely dry hands, and today I’m ashamed of the extreme wear and tear of the manicure. What do you think I will be ashamed of in my upcoming post?

32 Thoughts on “Lorelei and her Blue Sparrow

 1. Jättefin kombination! Och sjukt imponerande att det inte är mer slitet än så efter en vecka! På mig chippar det mesta inom ett par dagar… Har du något knep?

 2. Great blue and silver combo! The glitter tips look great :)

 3. Ah, så farligt slitage var det inte. Jag kikade mest på den ur-tjusiga manikyren! Riktigt snyggt!

  • Mycket mer slitage än jag egentligen accepterar på mina naglar i alla fall. Har förstås haft mycket värre slitage än så här, men då har jag ju även bytt ut manikyren så fort jag bara kunnat också. Det gjorde jag inte med denna, bara för att den var så fin. :)

 4. Jättefint och jag tänkte inte ens på att det var lätt tipwear. Hade du inte skrivit något om det så hade jag inte märkt det. Måste testa Lorelai’s Tiara snart. Passar ju bra nu när jag har China Glaze-race på bloggen.

 5. Haha, pinsamma veckan! Vad roligt! Tycker iofs inte att varken den här eller den igår är något att skämmas över :)
  Väldigt snygg gradient!

 6. Men äh, nu pratar du i nattmössan! Är väl inget fel på de här bilderna? Väldigt fin manikyr också! :-)

 7. Otroligt fin manikyr, och otroligt hur väl den sitter efter så lång tid! Du måste ha superkvalitetsnaglar! Har du några bra tips?

  • Tyvärr har jag inga tips! Jag gör inget speciellt alls med mina naglar eller händer, egentligen. Jag försöker vara duktig och smörja in både händerna och nagelbanden, men ibland kan jag glömma bort det i flera veckors tid. Alltid samma baslack dock (OPI NNS) och Poshé till överlack. That’s it. Glitter brukar sitta som berget på mig dock, om det inte ramlar av på bara några timmar.

   .. stor hjälp jag är va? :)

 8. Väldigt bra hållbarhet! En vecka! Otroligt!
  Fin gradient också!

 9. Jag är med Pamsan. Först tittade jag på bilderna och bara: “Oooooh vad fint! snygg gradient” och sen läste jag, kollade igen, noga, på bilderna. Såg det lilla minimala tip wear du pratar om och nu säger jag “Oooooh vad fint” alla fall för det är det!

  • Haha, det VAR fint! Trots tip wear! Fast det var inte minimalt, och det i sig var väldigt fult! Jag hatar tip wear på mig själv. Bryr mig föga om jag ser det på andra dock… Konstigt det där.

 10. Jättefiiin kombination!

 11. Det här är också riktigt snyggt, om man inte studerar bidlerna noga ner man ju inte det minimala slitaget på tipparna. :)

 12. Instämmer i kören ovan och tycker bara hela manikyren är jättefin!

 13. hehe såhär såg mina naglar ut i ungefär samma färg

 14. Det här var verkligen snyggt! Kanonfin gradient :)

 15. Skitsnyggt! Och jag har båda! Måste komma ihåg att testa själv nån gång

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation