OPI – Mermaid’s Tears

Vissa lack är fina, men misslyckas ändå inspirera mig till att skriva om dem av någon anledning. Föregående gånger jag lackat med Mermaid’s Tears minns jag att bilderna blev usla, och sen orkade jag inte fota det alls. Nu har jag bilder jag är nöjd med, men det kliar ändå inte i fingrarna att skriva ett inlägg om det. Varför? Jag vet inte vad jag ska kalla färgen. Jag kategoriserar den som grön, men jag antar att jag kan både kalla den turkos och mintigt grön. Ruskigt dammiga sådana.

Formulan var lite väl rinnig, så jag fick lägga på tre tunna lager som inte smälte ihop på ett superbra sätt. Hatar när skarvarna mellan de olika lagren syns. Torktiden var längre än jag väntar mig när jag målar med så här tunna lager, men fortfarande okej.

I’m not feeling inspired to write about Mermaid’s Tears today, but now when I have pictures of it that are good enough, I basically just want to get it over and done with. I’m wearing three coats of this dusty green (Is it mint? Is it turqouise?). The formula was runny, and I had to do unusually thin coats for me, and they still didn’t go on seamless. The drying time was longer than I expected with that amount of polish on the nail, but it was still okay. Normal, I guess.

17 Thoughts on “OPI – Mermaid’s Tears

 1. Fint men jag har inte varit så sugen på ett enda lack ur den kollektionen. Hatar också när lagren inte flyter ihop och lämnar ojämnheter nere vid nagelbanden. Blä. Dina bilder är dock perfekta. Använder du systemkamera? Börjar bli mer och mer sugen på att byta upp mig.

  • Tack, vad du är snäll! Jag har en gammal Canon 400D som jag fotar med. Den gör ju uppenbarligen jobbet, men jag vetifan om man någonsin blir nöjd. Är nog mest ljuset vi har här i Sverige som det är fel på ungefär året runt.

 2. Sitter med en sån manikyr just nu där lagren inte flytit ihop. Mycket irriterande.

  Fast jag tycker att Mermaid ser mycket mjukt och fint ut.

 3. Det här var det enda lacket jag var sugen på ur den kollektionen, men av någon anledning så köpte jag det aldrig… Kanske kände jag på mig att formulan skulle vara sådär ;) Synd för jag gillar själva färgen.

 4. Det är en rätt oinspirerande färg. Kanske för vi sett så många liknande. Dina bilder är vackra som alltid. JAg är förvånad att jag ändå känner mig sval till lacket men som sagt, det finns ju ett gäng snarlika i lådorna. Men det stoppar mig i och för sig inte när jag köper vamplack eller smaragdgrönt…

 5. Andrea on October 30, 2012 at 6:58 pm said:

  Jag tycker det är fint, men jag trivs inte riktigt i mintgrönt tror jag… även om denna är fint dammig. Jag tror jag skulle välja de lite mörkare, den från Holland… Thanks a wind-million, var det så? Eller den typ likadana Zoya Bevin.

 6. Dina naglar är verkligen naglar i perfektion, tror inte det spelar någon som helst roll vad du lackar dem med!

 7. Jag gillar lacket jättemycket (dock har jag inte skaffat det :D ) Men visst är visa lack mer inspirerande att skriva om än andra :)

  • Jag önskar jag kunde känna lite mer inspiration inför vissa lack dock, för de är ju trots allt fina! Lite mer inspiration över lag hade visserligen inte skadat heller måste jag erkänna…

 8. Jag tycker att hela den kollektionen var galet oinspirerande. Jag köpte minisetet och det var ingen färg som jag kände sug efter att bära på egen hand. Mermaids tears hör ändå till de finare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation