H&M – I’m not a Kiwi

I’m not a Kiwi är ett lack jag köpte på H&M för ungefär ett år sedan. Jag vet inte om det finns tillgängligt i butikerna längre, men jag kan i vart fall berätta att det har en lite tjockare formula och att jag fick lägga på tre lager innan jag blev nöjd. Lagren blev flödigare och flödigare, men torktiden var bra trots att jag inte väntade mer än kanske någon minut eller två innan jag lade på nästa.

 

I bought I’m not a Kiwi at H&M about a year ago and I’m unsure if it’s available in stores still. The formula is on the thicker side, without being a problem whatsoever, and I had to apply three coats to even the color and surface out. The layers got thicker and thicker, but the drying time was still short even though I didn’t let it dry for more than one or two minutes in between.

7 Thoughts on “H&M – I’m not a Kiwi

  1. Finfint! Och väldigt likt OPIs Who the shreck are you?

    Och dina bilder och naglar… Åh, det är perfektion!

    • Det är ganska likt! Samma typ av gulgröna färg, fast Who the Shrek Are You? är någon nyans eller två mörkare. Åtminstone när jag jämför flaskorna med varandra.

      Och vad snäll du är! Jag förtjänar inte de där komplimangerna, men jag blir glad! :D

  2. Varenda gång du visar upp ett lack som jag inte har måste jag köpa det. Dina bilder är perfekta. Lacket ser dösnyggt ut så jag får nog ge mig ut och se om det finns kvar i butikerna. :)

  3. Jag vill inte ha lacket, jag har sett det i butik och nej, den är inte för mig, men på dina bilder är det ju tjusigt. Jag håller med tjejerna ovan, dina bilder är för bra för min plånbok. Jag vill vara som duuuuuuuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation