China Glaze – Lorelei’s Tiara

Alltså… arrrrrhhhhhh. Det här lacket är så snyggt att det får en liten bit av mig att dö varje gång jag ser det. Men på ett bra sätt!
Nu var det så länge sedan som januari som jag lackade med det, men jag minns att jag inte hade några som helst problem med appliceringen och att det är två lager av både lack och överlack bara för att försöka få fram glittret så mycket som möjligt. Hade det varit några problem med torktiden hade jag säkert kommit ihåg det också, så det är bara att anta att det åtminstone torkade i samma takt som ett glitterlack normalt gör.

Jag älskade verkligen att bära Lorelei’s Tiara! Silverglitter är i princip alltid rätt i mina ögon, men de lite större, blå hexagonerna gjorde det här till något lite extra.

 

I absolutely loved wearing this polish! These pictures are actually taken as early as January, but I still remember that I used two coats of Lorelei’s Tiara and then topped it off with two coats of topcoat to make sure that the glitter could sparkle as much as possible. I’m sure I would have remembered if there were any issues with the drying time, so I’ll just assume that it dried as fast as any other glitter polish normally do.

18 Thoughts on “China Glaze – Lorelei’s Tiara

 1. Verkligen läckert! Blingigt, mörkt och dramatiskt…

 2. Dette er min favoritt fra Eye Candy-kolleksjonen! Den er nydelig på deg! :)

 3. Håller med om det är vackert, men det är inte min favorit ur kollektionen. Love Marilyn är favoriten! :-)

 4. Kitty on July 23, 2012 at 7:36 pm said:

  Den är underbar, den suger TC och är ett helsike att ta bort. Men ack så väldigt väldigt snygg på!

 5. Den ser riktigt vacker ut!

 6. Återigen några av de bästa bilder någonsin tagna på nagellack. jag måste ha det här nu. Fan. Det hade jag aldrig trott… :D

  • Tack..? Jag blir alldeles glad av dina ord, men jag håller så klart inte med. Fast bilderna blev bra på det, det tänker jag inte säga emot! Fast hmm.. Lorelei’s Tiara känns faktiskt inte riktigt som ett Sminkan-lack av någon anledning. Om du köper det och inte tycker om det köper jag flaskan av dig sen iaf. :D

   • Jag har en hel lista på lack som jag ska köpa men har inte gjort någon beställning än. Neoner mest, men jag ska nog fan slänga med det här för nu sitter den i huvudet och skriker att jag måste köpa den. MÅSTE! Dina bilder är gudomliga.

    • Det har varit en riktig neonsommar! Är det ChGs neonkollektion du tänkte skaffa fler utav, eller har du lyckats hitta någon mer goding som inte ens jag borde kunna leva utan? Lorelei’s Tiara känns mycket mer som ett vinterlack! Ah, jag vill lacka med det nu igen! Fast jag vill inte ta bort befintliga manikyren.. jävla problem det där är ibland!

 7. Pingback: China Glaze Lorelei’s Tiara | Sminkan & Emma

 8. Pingback: China Glaze Love Marilyn | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation