Nubar – Peacock Feathers

Förra lördagen gick jag en konsert med Pearl Jam (yaaaay!), och när jag funderade på vilket lack som skulle få ha äran att bäras på naglarna så var betänketiden 0 sekunder. Det var ju självklart att det skulle vara Peacock Feathers! Jag trånade efter det här lacket i flera år innan jag lyckades få tag på en helt egen flaska tack vare MrsData. Tack, tack, tack och tusen tack!

Och såsom jag älskar min flaska, ni kan nog inte riktigt förstå! Skiftningarna är så mjuka, så mjuka och det är helt enkelt så fruktansvärt vackert i mina ögon att jag kunde sitta och beundra mina naglar hur mycket som helst när jag bar det här. Lila, blått, grönt och en mycket varmare, nästan gyllene grön. Och ja, jag bara suckar här framför min skärm när jag skriver det här för att jag älskar det så ofantligt mycket.
Nu kommer jag dessutom förknippa det här lacket med Pearl Jam, så det är extra mycket win.

En nackdel med det här lacket är helt klart att det kräver tre lager för att täcka på egen hand utan att det ska se blaskigt ut. Dessutom krympte det ner lite i övre nagelkanten. Men det är vackert och funkar dessutom till layering, så jag förlåter det!

 

When I went to see Pearl Jam in Stockholm, it was so easy to choose what polish I was going to wear that day! Of course it was Peacock Feathers, that I obtained from MrsData after lemming it for yeeaaaaaaars. I find it crazy beautiful with the colors shifting between purple, blue, green and a whole different kind of green that almost looks golden. I love it because it’s beautiful, and I love that I will always associate this polish with the great concert I saw!  Super win!

I really don’t like that it takes three coats on the nail to look good, and shrinks down a bit, but I don’t really care since I love it so much plus that it works for layering!

19 Thoughts on “Nubar – Peacock Feathers

 1. Underbart lack. Det var längesedan jag testade mitt och nu blev jag lite sugen. Jag upplever ofta att Nubars duokroma lack krymper. Trodde det var fel på mig. :)

  Var konserten bra? Hade gärna gått på den men det gick mig helt förbi att de skulle spela här. :S

  • Isåfall är det fel på oss, för det händer nästan jämt med deras duokromer. Tyvärr! :( Och alla andra märken med de här lite skirare duokromerna också för den delen…

   Konserten var jättebra! Jag älskade varenda minut av den, och jag kommer vara min bror evigt tacksam för att han lyckades få tag i en biljett till mig! Pearl Jam är ett av de där banden jag gav upp om att få se för måååånga år sedan, och som jag har lyssnat på i över halva mitt liv. Det är rätt fantastiskt att äntligen ha sett dem. :D

 2. Det är ett underbart lack som jag nästan glömt bort själv! Måste plocka fram min flaska. :-)

  • Det är den enda nackdelen med att ha mycket nagellack; Det är lätt att sådana här godingar glöms bort! Hoppas du lackar med det snart och visar upp dina fina bilder sen. :)

 3. Känns ju bra att lacket jag inte var förtjust i kom till ett bättre hem. ;)

  • Och det känns så jävla bra att få äga lacket! :D Skulle ju egentligen skrivit ett inlägg om det för länge sedan, men bilderna har inte blivit tillräckligt okej förrän nu.

 4. Sinnessjukt fint, helt galet!

 5. Jag älskar mitt jag med så jag förstår dig precis! Det är ett fantastiskt lack!

 6. Åååh vad vacker den är!! Jag älskar min flaska så mycket att jag knappt vågar bära lacket av rädsla för att den ska ta slut…

 7. Kitty on July 16, 2012 at 11:49 pm said:

  Jag var oxå på Perl Jam :) Galet bra energi i Globen den kvällen, magiskt! Så bra val med ett magiskt lack för kvällen.

 8. Oh, väldigt vackra shiftningar!

 9. Så underbart vackert! Jag hoppas få lägga tassarna på det lacket nån gång i framtiden..

 10. men vilka underbara naglar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation