Zoya – Veruschka

Veruschka är smaragdgrönt, sammetsmatt och täckande på två smidiga lager som torkar riktigt snabbt. Jag tycker det är råsnyggt, både direkt ur flaskan (som på bilderna här) och toppat med överlack. Det brukar oftast sluta med att jag är framme med något blankt att pensla över när jag använder mig av matta lack, men den här gången förblev det matt tills jag bestämde mig för en annan färg på naglarna.

 

Veruschka is emerald green, velvet matte and covers evenly in two coats that dries really fast. I love it as is out of the bottle, but just as much with a topcoat on. Normally I always end up bringing out something glossy to add to matte manicures, but this time around I just kept it as you can see in the pictures until I did my nails in a completely different color.

10 Thoughts on “Zoya – Veruschka

 1. Åh Åh, detta har jag missat. Måste jag ha:)

 2. Det är verkligen snyggt!

 3. Så snyggt! Är det bara jag, eller ser det på pricken ut som Here Today Aragon Tomorrow (suede eller matte eller vad det nu är) av OPI?
  Du har målat det helt perfekt ialla fall, jag lyckas inte alls bra med matta lack.

  • Det är nog rätt precis likadant faktiskt! Jag har inte suede-varianten av HTAT så jag kan inte göra en egen jämförelse, men det finns i alla fall sådana som jag litar på där ute på internet!

 4. Oj vilken snygging! Ännu ett lack till önskelistan =)

 5. Andrea on November 1, 2012 at 8:31 pm said:

  Mums mums mums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation