China Glaze – Sun Worshiper

Ett kort inlägg om hur mina naglar faktiskt ser ut i skrivande stund och om lacket som borde stå med i världsrekordsboken som det värsta. Det var ett rent helvete att lacka med, men som tur är så kan jag förlåta Sun Worshiper och China Glaze för den usla formulan bara för att jag tycker att den är så snygg. Neon är liksom inte min grej egentligen, men jag kan inte låta bli att bli gladare av den här knalliga oranga färgen.
Det torkar matt och tråkigt med de tre lager som krävdes, men tack vare snabbtorkande överlack från Poshé blev det både blankt och torrt väldigt snabbt.

På ringfingernageln trixade jag till det med att lägga OPIs My Boyfriend Scales Walls och sedan stänka neon ovanpå. Det var inte meningen att det skulle bli en stor blobb uppe i ena hörnet, men jag gillade det, så det fick sitta kvar!

 

I was in the need of a little pick-me-up, and decided to paint my nails with Sun Worshiper from China Glaze. It’s an orange neon that dries matte and boring, but a topcoat from Poshé made it shiny and quick-drying! It took me three coats to achieve this result, and let me tell you that I really hated applying it to the nails. I can forgive it for anything though since it’s so awesome. 

On my ring finger I’ve used OPI‘s My Boyfriend Scales Walls as a base, and then splashed Sun Worshiper on top of it. The blob in the corner wasn’t exactly intended, but I really liked it, so I decided not to try to redo it to make it look more.. professional.

20 Thoughts on “China Glaze – Sun Worshiper

 1. Så jävla jävla snyggt. Fy tusan. Jag struntar i formulan, jag måste ha Sun Worshiper! Omnom!

 2. Hatar formulan. Vet inte vad man ska beskriva det som…blä bara. Men lacket är ju så jäkla snyggt så det är la värt det då. Har saknat dina naglar!

 3. Kjempestilig manikyr! Jeg liker det “malingssølet” på ringfingeren! :D

 4. Alltså… Fy fan vad snyggt!!!! Jag vill ha exakt den här manikyren NU! Älskar den lilla accenten och Sun Worshipper är ett av mina favoritlack! Jag tog ju inte med det till landet, tyckte jag hade neon nog med ändå, men satan vad jag ångrar det nu.

  Du är min nagelidol. Det här var… Wow!

 5. Gud så snygg accentnagel! Färgen är superfin, fast jag vet inte om jag skulle idas om formulan nu är så dålig. Kanske ändå, för fin fin fin är den!

  • Orlys Melt Your Popsicle är ju en ny, orange neon som folk verkar uppskatta formulan på. Det kanske är ett alternativ istället?

   Och accentnaglar kan pigga upp saker like there’s no tomorrow ibland. Tack! :D

 6. Alltså mönstret blev ju jättetufft! SW är och förblir förlåten här också, det är så grymt snyggt att det inte är klokt :)

 7. Åååh jag älskar den här färgen! Och din blob blev ju väldigt snygg :D

 8. Kan inte annat än hålla med! Usel formula men vilket fint lack! Underbar accentnagel!

 9. Läcker nailart, ett passande mönster med den knalliga oranga:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation