OPI – The Show Must Go On!

The Show Must Go On! från OPI kan vara ett av mina finaste lack när jag funderar på mina favoriter i samlingen, men tyvärr trivs jag inte med att bära det. Missuppfatta mig inte dock! Det är ett väldigt vackert lack, men det är ett praktexemplar på något som kräver rätt humör för min del för att jag ska kunna stå ut med det en längre period än kanske en timme.
Ett duokromt rosa med glassflecks som går i orange. Ibland är det bara nästan magenta då det i nästa sekund verkligen lyser duokromt. Rätt fantastiskt i mitt tycke.

Något jag däremot inte gillade var att det krävde tre lager för att bli täckande, och torktiden var inte direkt fenomenal heller. Inte usel, men inget jag kan klassa som ens i närheten av bra heller.

 

The Show Must Go On! might be one of my prettiest polishes when I think about what my favourites are, but unfortunately for me I don’t enjoy wearing it. Don’t get me wrong though; It’s a beautiful polish but it’s just something that I really have to be in the mood for to wear for more than an hour. Duochrome pink with orange glass flecks. Sometimes it looks magenta, and the next second it really glows with all its glory in both colors. Rather spectacular, if you ask me.
I didn’t enjoy the three coats it took for good coverage though, and I especially didn’t like the drying time. It wasn’t horrible, but it wasn’t anything near what I could call decent either. 

23 Thoughts on “OPI – The Show Must Go On!

 1. Vilken fantastiskt glöd det är i det där lacket. Får nog hamna på önskelistan.

 2. Ett av mina favoriter också, underbart vackert!

 3. Det såg riktigt fint ut även fast jag inte är ett stort fan av orange.

  • Jag vet hur du tänker! Jag har visserligen börjat gilla orange riktigt mycket, men är ju fortfarande inte förtjust i rosa… Fast det här är riktigt läckert ändå.

 4. Den ser otroligt vacker ut!

 5. Också en av mina favvosar, kanske min favorit i den varma färgskalan. Plockar nog fram detta precis nu!

 6. Ja det är riktigt fint! Ser underbart ut på dig också!

 7. Å det är så tjusigt! Hade nästan glömt bort att det existerade

 8. Pingback: Favvovecka: OPI – The Show Must Go On | Lacky Nails

 9. Vet inte om jag sett detta innan, känner igen namnet men kan inte påminna mig om jag tyckte det var så vackert. Eller så är det som vanligt dina bilder som är helt magiska:)

 10. Jag tokälskar det här lacket! Ett av de vackraste i min samling, tycker jag. :-)

 11. Det här lacket är så underbart vackert! Jag gillar verkligen färgskiftningarna i det.

 12. Jag tror jag använt mitt en gång. En miniflaska. Jag älskade det, köpte den stora flaskan och sen… nej. Den är himla vacker men du har rätt. Den kräver rätt humör.

 13. Vad synd att du inte gillar det, det är ju ett så vackert lack! Jag har använt min miniflaska två gånger och funderar på att skaffa en stor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation