H&M – Blue My Mind

H&M lyckas verkligen bra med sina lack ibland, för Blue My Mind är verkligen klockren. Det är en klarblå färg som är lättmålad och snabbtorkad på de två lagren jag applicerade. Klockren, I tell you! Om jag ska klaga på något är det att korken inte är den bästa att hålla i när jag målar naglarna, men det är väl lite av en vanesak förstås. Och jo! Varför envisas H&M med att släppa så många lack i så många olika typer av flaskor? Tycker faktiskt att det är riktigt irriterande.

 

H&M really hits the nail on the head with their polishes sometimes, and Blue My Mind is one of those times! It’s a clear blue color which is easy to apply and the two coats I put on dried fast. Bull’s eye, I tell you! If I had to complain about something though, it has to be the bottle cap. It’s not really comfortable holding on to while painting my nails, but I guess that would get better if I got used to them a bit more. And uh oh! Why oh why is H&M releasing so many polishes in soooo many different type of bottles? I find it really annoying.

17 Thoughts on “H&M – Blue My Mind

 1. Jag blir också SJUKT irriterad på alla dessa olika flaskor. Bestäm er någon gång!

  Väntar på att få se Peacock feathers….. ;)

 2. Det här är en av mina favoriter när det kommer till blå lack, den är så snygg! Och jag har den dessutom med den gamla, runda korken ^^ Jag stör mig också på att de kommer ut med olika flaskor. Om de bara gjorde en flaska så skulle det kännas mer seriöst tycker jag. Man kanske kan skriva ett brev och påpeka det för någon som bestämmer på H&M?

 3. Målade precis med Hunt me down från H&M med samma kork och jag har samma problem som dig… får verkligen inget bra grepp om den! I övrigt är de dock rätt bra :)

 4. ÄLSKAR Blue My Mind! Så galet härlig blå!

  Jag förstår mig inte heller på alla dessa olika flaskor de har, de gör mig rätt avtänd på hela sortimentet.

 5. Håller med om att flaskorna skulle behöva vara enhetlga. Det blir så rörigt i lådorna för mig och jag gillade de gamla fyrkantiga flaskorna mer än de nya. Det här lacket är bland de läckraste blå som finns. Elektriskt! Och dina bilder är som vanligt magiska!

 6. Haha jag håller med om det med flaskorna! Jag har inte jättemånga från HM men de limited edition eller vad man ska kalla dem är nästan alla i olika flaskor. Fast sen tycker jag det är ganska roligt också :P

 7. Färgen är verkligen jättefin! Jag avskyr personligen den där typen av flaska. Jag tycker dom är fula och svåra att hålla i. Om HM nu ska tramsa runt så kan dom ju välja en vettig flaska tycker jag

 8. Denna är så fin, så fin! Det blir nästa lack för mig. Men korken är inte klok..

 9. Fabelaktig fin! Blue My Mind er en av mine blå favoritter, og den ser fantastisk ut på deg! :D

 10. Jag gillar också Blue My Mind! De gamla flaskorna var bättre, de nya är sådär…

 11. Ja, det där med flaskorna är störigt! BMM har nog den finaste blå-färgen, snyggt på naglarna

 12. Verkligen läcker blå, den har jag helt missat, ska införskaffas nästa gång jag är på HM:)

 13. Varför har jag inte skaffat det här?! Så snyggt!

 14. Har dom bytat flaskor igen? Ah då får man ta en titt i affären…
  Underbar färg var det i alla fall. :)

 15. Jag älskar H&Ms lack men jag HATAR att hålla i just dendär typen av kork… lacket är underbart dock.. äger det och det är såå fint :D
  Ja hördu, det med många olika flaskor… det är smått irriterande, speciellt de flaskor som är smala och höga.. flera såna har spruckit för mig :/
  Föresten, du har fått en award på min blogg :)
  Du hittar den genom att klicka på Awards under min header :)

 16. Pingback: Review: Sally Hansen – Pacific Blue | Lacky Nails

 17. Pingback: New week, new polishes, time for L’Oreal Rebelblue « Beauty by Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation