Zoya – Neeka

Neeka, kära Neeka! Det tog lång tid innan jag plockade fram Neeka för att lacka med då jag vet att både Sminkan och Pamsan förväntade sig mer än vad som faktiskt hamnade på nageln, men själv tycker jag allt att en del av magin flyttar med penseln till nageln. Det gnistrar förstås mycket mer i flaskan än på nageln, men jag tycker ändå inte att lacket dränker guldflecksen som finns i. Det blir av ett lite dammigt intryck isället, och det kan jag leva med. Och uppskatta!

Formulan var på gränsen till lite för tjock för min smak, men appliceringen gick hur bra och fint som helst ändå. Torktiden var kort och bra.

 

Beloved Neeka, how I like thee! I waited way too long to use this lovely dark, dusty purple with golden flecks. I remember reading that both Sminkan and Pamsan felt that Neeka didn’t live up to their expectation, but I think the magic in the bottle translated pretty well onto the nail. It might not look as sparkly as in the bottle, but the flecks don’t drown in the polish like I thought they would. It’s just more of a dusty, soft feeling to it instead.

The formula was on the verge of being a tad too thick for my taste, but the application was still smooth and the polish leveled itself out very well with two coats. The drying time was short and sweet, just the way I like it.

8 Thoughts on “Zoya – Neeka

  1. Allt blir så fint på dina fantastiska naglar. Funderar nu på att ge det en chans till och det är tack vare dig. :)

  2. Vilket annorlunda lack, kan inte påminna mig att jag sett nått liknande. Känns som att det är vanligare med silver i blått

  3. Väldigt vacker färg! Bilderna är jättefina också :)

  4. Visst är det fint! Gillar det här väldigt mycket även om det hade varit lite skojigare om det hade varit lika fint som i flaskan :)

  5. Jag blev inte heller överförtjust, men å andra sidan borde jag ha förstått det innan jag beställde, brukar inte falla för den här sortens lila. Men precis som Pamsan skriver så ser ju alla lack fantastiska ut på dina vackra naglar! :-)

  6. Yay! Du är tillbaka! Hurra! Och Neeka ser jättefin ut på dig och är en färg som är väldigt du på något sätt. Jag kommer inte kasta mig över den igen på ett tag för det är för dammigt för mig.

  7. Ett sofistikerat lack, men inget jag skulle älska…

  8. Oj jag är helt såld på dessa lack :) Gillar då de är lite murriga :)
    Visst skulle det kanske varit finare ifall det gnistrade lika mycket som i flaskan men det är jättesnyggt sådär också :) Gillar då det inte är “för” fint :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation