Color Club – Rad Nomad

Jag är fortfarande inte klar med att visa upp lacken jag köpte ur Color Clubs “Back to Boho”-kollektion, och i ärlighetens namn har jag inte ens använt hälften av dem än trots att det var några månader sedan jag skaffade dem nu… Nästan pinsamt. Rad Nomad är i alla fall en kraftigt gråtonad lila som är nedtonad och lite dammig. Ibland ser den väldigt lila ut, men den kan även se ut som en annorlunda lilagrå lera av något slag. Inte den mest spännande färgen kanske, men jag tycker ändå väldigt mycket om den. Formulan var verkligen toppen och det två lagren jag applicerade flöt på väldigt fint utan någon som helst ansträngning.

 

I still haven’t posted all the polishes I bought from Color Club’s “Back to Boho” collection, and in all honesty I haven’t even used half of them yet even though it was a couple of months ago that I obtained them. Almost embarrassing how long I can let some polishes wait until I use them.
Rad Nomad is a heavily grey toned purple that looks muted and dusty. Sometimes it can look real purple, and at other times it looks like a purplegreyish clay of some kind. This might not be a very exciting color, but I really like it. The formula was really great too and the two coats I applied went on really smooth without really paying any attention to the application itself.

12 Thoughts on “Color Club – Rad Nomad

 1. Lacket ser fantastiskt ut på dina bilder men de tär nog mest glansen. Otroligt glansigt och fint! Dina naglar ser fantastiska ut, som alltid.

  • Det är förstås överlack på det här, men glansen blev verkligen fantastisk. Jag ÄLSKAR glansiga lack så mycket att jag får lite ont i hjärtat nu när jag tänker på dem.

   Och tack. <3

 2. Ganska tjusigt faktiskt. Kräm är ju inte min favoritformula men ibland kan jag uppskatta det ändå:)

 3. Tycker att det ser jättefint ut!

 4. Jag gillar hur det ser ut, att det ser så dammigt ut. Vackert!

 5. Jag älskar lack i färger som dessa… lack som har lite smutsiga och “fula” färger går hem hos mig just nu :)
  Jag kan int få nog av dina naglar… de är så läckra :)

 6. It’s very pretty, kind of looks like OPI’s I Brake for manicures, I like those kinds of colors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation