Sally Hansen – Magical Amethyst

Kolla, kolla, kolla! Lacket jag ville sätta på plats 1 eller 2 på min topplista från de använda lacken 2011, men som blev ståendes hela förra året! Jag ville inleda mitt lackår stort och visste direkt vilket lack jag skulle sträcka mig efter och nästintill det första jag gjorde under 2012 var alltså att måla naglarna med Magical Amethyst. Eller ja, först ett lager av ett svart lack, men det räknas förstås inte!

Jag är så kär i det här lacket att jag blir knäpp när jag bär det. I skrivande stund är jag alltså inne på tredje dagen, och trots att jag har fått hem riktigt fina lack nu efter nyår så har jag inte bråttom att manikyrera om naglarna. Jag blev däremot knäpp på alla förkastliga foton jag producerade i mina fattiga försök till att föreviga denna skönhet. Jag har burit lacket i tre dagar, och jag har försökt fota det i tre dagar. Jag är inte nöjd, alls. Regniga skitvinter!
Det går att lacka med Magical Amethyst på egen hand, men eftersom jag inte vill slösa på det i onödan lägger jag det över svart. Det blir lite djupare färger så här också, men det är fortfarande fantastiskt vackert utan att grundas. Det torkar snabbt och med ett lager överlack så känns det alldeles glasartat att röra vid.

Vet ni vad det (kanske) bästa är? Alla färger som finns i flaskan kommer fram på nageln. Den dominanta färgen är lila och den skiftar i blått, rosa, rött och koppar. Just kopparfärgen fick jag inte med på någon nagel på bilderna, men jag lovar att den finns där på riktigt. Ser ni den i flaskan i alla fall?

 

This is the polish that I wanted to put either 1st or 2nd place on my top 20 of 2011, but since I didn’t use it at all last year I couldn’t add it to the list. I wanted to start this year with a big bang when it came to my nails, and I knew exactly what polish I wanted to start 2012 with; Magical Amethyst. The one coat of black I put on first doesn’t count!

I’m so in love with this polish that it makes me crazy when I wear it. I just can’t stop looking. And people I meet can’t stop complementing me on it either. I’ve worn this for three days now and I tried to take decent photos of it ever since I put it on. It was impossible, so bear with me and the not so great pictures. 
Magical Amethyst works fine on its own, but since I’m greedy when it comes to my pretties, I put one coat over black instead. It dried fast and with some topcoat on it really got a glass-like feeling to it which I absolutely adore. And another thing that I think is great about this polish; All the colors you see in the bottle? Yeah, you get them on your nails too!
The most prominent color is purple, and it shifts to blue, pink, red and copper. I couldn’t really catch the copper on my nails on these pictures, but you can see it on the bottle though, right?

24 Thoughts on “Sally Hansen – Magical Amethyst

 1. Åh, lyckliga du som har ett sådant otroligt lack. Helt makalöst vackert.

 2. Herreguuuuuud!!! Kan vara det vackraste lacket någonsin! Fan fan fan, har ju inte råd att köpa fler nagellack den här månaden, GAH!!

  • Det kan det faktiskt mycket väl vara! Det är det vackraste jag sett åtminstone, och så kommer Black Emerald på en rätt tät andraplats ändå!

   Men i alla fall, this is your lucky day (?), för det verkar väldigt svårt att få tag på det här lacket nu för tiden. Jag söker efter det på eBay så ofta jag kommer ihåg att göra det, och har inte sett till det sen den där dagen jag klickade hem mitt exemplar…

 3. Det är helt galet vackert. Vackrare än vackert. Det är perfekt! Dina bilder är suveräna dessutom!

  • Mycket vackrare än vackert! Och bilderna är fortfarande skit… Inte skitskit, men lacket är ändå 100ggr finare i verkligheten än på bilderna. Därför ser jag dem som ett enda stort misslyckande.

 4. Väldigt väldigt väldigt massa fint!

 5. Åååh så himla snyggt!!! Även om detta är svårt att få tag i på ebay så börjar jag seriöst överväga att skaffa ett konto nu…

 6. Du milde himmel vilka fantastiska bilder! Jag blir väldigt sugen på att plocka fram min flaska när jag ser det här. Jag har aldrig testat med svart bas och känner nu att det borde jag göra…

  • Det är bara tack vare lacket i fråga som jag har fått fram bilder öht som inte varit supersuddiga! Plocka fram din flaska och lacka med det, omedelbums! Jag vill se hur det ter sig på dina naglar. :D

 7. Wow, you have the most beautiful nails!!! And the pictures, oh my goodness, they are stunning!!! Thank you so much for sharing your gorgeous nails with us!!!

 8. Wow, så lekkert! :D

 9. Ja fast du är duktig på att fota duochromt, jag suger på det. Jag var på gång igår. Satte igång med den svarta basen men så pratade jag med Sminkan och då kom vi på att jag skulle testa att Layera Zoya Sparkles på svart istället. Det blev alltså inget, men det lär gå fler tåg…

  • Jag hoppas att jag får se det pryda dina naglar i en snar framtid i alla fall! Zoya Sparkles är ju fantastiska, så jag ser fram emot dina bilder på dem istället!

 10. fruktansvärt makalöst vackert!

 11. Kärlek vid första ögonkastet! Vilket underbart lack!

 12. Så-himla-snyggt! Aaah! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation