Precision – Twinkle Toes

God Jul!

Merry Christmas! 

Kolla, kolla, kolla! Idag är det julafton och jag vet ärligt talat inget lack som kan passa bättre till jul än just Twinkle Toes. För en gångs skull kan jag därför visa upp en NotD!
Jag får verkligen en ögarsm av det här lacket, det är verkligen en av mina favoriter. Det är inte bara det vackraste röda glitterlacket jag har, det har dessutom finfina egenskaper också. Lättmålat, ovanligt pigmenterat och täckande på två lager, och så torkar det fort också.
Det gnistrar så fiiiiint!

 

It’s Christmas Eve today and since we Swedes celebrate Christmas today I picked Twinkle Toes as my NotD! It’s the perfect polish for the occasion since it’s red, sparkly and… yes, very sparkly! I love it. It’s so frickin gorgeous that it gives me eyegasm after eyegasm!
Pure perfection! This is definitely one of my favourite polishes, ever. It gives great coverage in just two coats and it’s easy to apply. And it dries really fast too! 
Look how much it’s sparkling!

8 Thoughts on “Precision – Twinkle Toes

  1. Helt perfekt och vilka bilder! Underbart!

  2. God jul! Lacket passar verkligen såhär på julafton :D

  3. Verkligen fint och festligt. Jag har också rött glitter på naglarna idag, det känns som det enda rätta på julafton!

    God jul! x

    • Vad bar du för rött glitterlack? Det är nog nästan det enda rätta att ha på julafton! Jag skulle kunna tänka mig Emerald Sparkle också, den gröna varianten av denna. :D

  4. Superfint! Jag körde också på rött glitter igår. God jul! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation