H&M – 70s Boho

Jag är kluven när det kommer till det här lacket! I flaskan ser det ut som smält guld, på naglarna ser det mer ut som guld som lutar väldigt åt brons. Plus att det tar fram det röda i min hudton väldigt, väldigt mycket. Känns ovant och fel på något vis, men ändå gillar jag det lite. Kanske i smyg.
Det kändes udda att lacka med också faktiskt. Oftast funkar ju H&Ms nagellack väldigt bra tycker jag, men ibland händer det och då känns det som om formulan är väldigt plastig på något vis. Tjockt och tunt på samma gång, krävde två lager för min del och hade en medelmåttig torktid.

 

I’m not sure what I think about this polish. It looks like molten gold in the bottle, but more like a bronzy gold on the nails. Plus it brings out the red in my skintone a lot, which I’m neither used to or comfortable with. I still think I might like the polish though. At least secretly.
It felt weird to apply too. Once in a blue moon it feels like H&M‘s polishes feel a bit.. plastic? And this was thick and runny at the same time, required two coats and had an avarage drying time. 

20 Thoughts on “H&M – 70s Boho

 1. Oj. Det här var ett märkligt lack.. jag måste ha det.

 2. Oj! Jag gillar det verkligen jättemycket! Coolt ju.
  Sv: Jag tänkte också köpa ett rött men sedan tänkte jag what the heck, varför inte passa på att vara lite extra galen! Hehe. Lägger upp inlägg senare i dag.

  • Jag gillar färgen, men inte så överdrivet mycket på mig själv då. Plastigheten gillar jag däremot inte alls och jag är säker på att det drog ner omdömet en hel del för mig.

 3. Oj, det var ju snyggt. Äger inte ett enda HM-lack. Kanske ska försöka ändra på det.

  • De är lättillgängliga och har en okej prislapp! Ibland funkar de toppen, och vissa gånger lite sämre. Värt risken tycker jag, bara man hittar någon färg man gillar.

 4. Jag brukar gilla dina naglar, och jag är alltid grymt avundsjuk på att de kan bli så långa! Men nu blev det guldklor, som ur nån underlig si-fi film :p Det gick inte hem hos mig :)

 5. Dina bilder gör att jag dras oerhört till detta lack :) Jag har inte sett det irl ännu så jag vet inte hur jag skulle tycka om det ifall jag såg det i butiken, men som sagt, enligt vad jag ser från dessa bilder skulle jag inte ha något emot att äga detta lack :D

 6. Wow! Jag älskar dina bilder, som vanligt, och jag älskar färgen på det här lacket! Hoppas det finns kar när jag ser ett HM nästa gång. Det är verkligen coolt! Fan, jag sitter i skogen 1,5 mil från närmaste köpcenter… Och du, det kanske påminner lite om Butter Londons Wallis? Jag har det lacket och de tär också väldigt speciellt. Det här var dock kanske snäppet coolare ändå!

  • Jag tror jag ska på stan imorgon en sväng, och på torsdag är jag 99% säker på att jag ska dit om jag inte går och blir ännu mer sjuk. Ska jag kolla åt dig då?

   Hmm.. Jag har förstås inte Wallis, men jag tror inte de är vidare lika alls. Wallis är mycket grönare medan Boho ser mer.. bronsigt ärgad ut, fast fortfarande guld? Och så är det här mer slät metalliskt medan Wallis åtminstone ser mer foiligt ut. Om du fattar hur jag menar! Jag vet iaf att jag skulle föredra Wallis framför detta!

 7. Ja! Kolla åt mig! Snälla! Och ja, du har rätt, Wallis är mer foil/grön. Jag kollade mina bilder i arkivet.

 8. På dig gillar jag det iaf. Ser supersnyggigt ut.

 9. Färgen påminner lite om såna där förgyllda prydnadsänglar… Men jag tycker att den är fin :D

 10. Det här lacket har jag helt missat, men jag tycker det ser väldigt fint ut på dina naglar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation