Color Club – Voodoo You Do

Voodoo You Do är ett stålgrått lack med massvis av grönt skimmer i sig som släpptes hösten det här året. Det är nästan så det ser lite metalliskt ut, och det har den där egenskapen av lite synliga penseldrag precis som metalliclack har. Normalt är det något jag kan störa mig på jättemycket, men det kändes som om det hörde hemma i det här lacket.
Jag behövde lägga två lager, och jag tyckte att formulan var bra. Inte fantastisk, men jag hade heller inget att klaga på, för det gick fint att applicera det. Torktiden var snäppet sämre än att jag kan kalla den för snabb, men det gick snabbare än att jag bara vill kalla den för okej. Någonstans mittemellan helt enkelt.

 

Voodoo You Do is a gunmetal grey with loads of green shimmer that was released this fall. It looks a bit metallic, and it shows off the brush strokes like metallic polishes do. It’s usually something that can bother me a lot, but I really felt like it belonged in this finish.
I needed two coats, and I thought the formula was good. Not fantastic, but since it applied smoothly, I don’t have anything negative to say about it. The drying time was just a tad too slow to be called fast, but it was still faster than the polishes that only has an okay drying time. Somewhere in between the two.

6 Thoughts on “Color Club – Voodoo You Do

  1. Väldigt tjusigt på dina bilder. Fan, allt är ju tjusigt på dina bilder… Jag vill ha alla lack du visar men jag misstänker att det egentligen är naglarna jag är ute efter.

    • Smicker, smicker, smicker! Jag tackar och bockar. :D
      Och njeaj, jag tror inte du behöver det här lacket egentligen. Det är fint, men det känns inte så superunikt! Jag är övertygad om att du har minst ett lack som är tillräckligt nära.

  2. Jag tror också jag ska kunna motstå impulsen att köpa. Som du säger så har jag nog något liknande.

  3. Gud vad fint. Jag älskar finishen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation