Kleancolor – Born to the Purple

Minns ni Forbidden Lust? Här har jag pimpat det med Kleancolors Born to the Purple. Har testat det över andra lack också, men det här är den första kombinationen jag testat där jag faktiskt gillar det lila glittret! Basen är svag lilatonad och i den finns det både små, runda korn och mycket större hexagoner.
Det här är två lager glitter som inte torkade vidare snabbt och krävde två lager överlack för att bli helt slätt.

 

Do you remember Forbidden Lust? I decided to pimp it a bit with Born to the Purple, which I tried over a few different polishes but never really liked. This is the first combination that I feel really works for me, and also the deciding factor that I will keep the glitter. 
The base has a slight purple tone to it, and it contains both small, round glitters and hexagons that are a lot bigger. I used two coats and I’m sad to say that it didn’t really dry fast. It dried though, but needed two layers of top coat to become smooth.

20 Thoughts on “Kleancolor – Born to the Purple

 1. Den där kombinationen var ju hur fin som helst! Jag tycker att det är svårt att få till bra kombos med stora glitter, men här har du lyckats jätebra :)

 2. Kanonvacker kombo!

 3. Det är snyggt på bild men jag vet att det där skulle trigga min glitter-OCD för det är för glest. Men, som alltid, dina bilder är enastående!

  • Jag trodde ju att jag skulle ogilla det, men jag lyckades förvåna mig själv! Gissar nog på att det är tack vare att glittren smälte in så pass bra i FL, för jag brukar ju också störa mig på glest glitter. Och tack. <3 <3

 4. It is so pretty! I love your swatches :)

  I tagged you with two awards on my blog
  http://wackylaki.blogspot.com/2012/01/more-awards.html

 5. Sjukt snyggt! Och sjukt snyggt fotat (som alltid)!

  Samtidigt är jag lite bitter, för dina naglar är så långa och fina samtidigt som jag har fått kapa mina plenty. Därför måste jag fråga: har du någonsin funderat på att bygga naglarna, bara för att komma undan problemet med tonårstrilskande naglar som goes all emo on you och knäcker sig själva? Jag har en bekant som jobbar med det och jag är lite sugen på att testa, måste jag erkänna.

  • Haha, vad snäll du är! Jag tar det som en komplimang att du är lite bitter. ;D

   Och jo, jag har funderat på att bygga mina naglar många gånger! Det som hindrade mig från början när jag bestämde att jag skulle sluta bita på naglarna och låta dem växa ut var att jag inte hade råd. Just det problemet hindrade mig i några år tills jag insåg att jag faktiskt inte riktigt behöver bygga naglar eftersom mina är starka nog naturligt. Visst går de av och är skitjobbiga i perioder, men jag är lite som en hippie i det avseendet och gissar på att det helt enkelt var meningen att vintern skulle demolera mina naglar.. Eller något. Jag försöker i alla fall tänka som en hippie i det avseendet. ;D
   Korta naglar må kanske inte vara lika elegant i mina ögon, men jag tycker fortfarande att det kan vara grymt snyggt, och så är det dessutom riktigt skönt att ha kortare naglar ibland också (åtminstone efter en två-veckors period för att vänja mig vid dem) och återfå känsel i fingertopparna!

 6. Wooooow!!! Love this nails polish!!!!

 7. Tycker det blev läckert!

 8. Äntligen en kombo som verkligen funkar, stort glitter är omöjligt som oftast!

 9. Ja usch, jag ogillar verkligen Kleancolors glitterlack – swatchade detta idag (har haft det i en av alla lådor i flera månader) och jag orkade inte ens vänta på att det skulle torka innan jag tog bort det igen… Samma sak med Blue-Eyed Girl (samma lack som detta fast blått). Ledsamt, när de är så fina i flaskorna. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation