Color Club – Rebel Spirit

Medan många verkar mätta på bruntonade lack så har jag nästan precis fått upp ögonen för dem. Åtminstone de kallare varianterna som jag knappt kan få nog utav. Rebel Spirit är mörkt, mörkt chokladbrun med jellyfinish. Helt fantastiskt läckert tycker jag att det är, som gillar sådana här mörka lack vilka tenderar att se svarta ut rätt ofta.
Glossigheten är inget att skämta om heller, för även den är fantastisk! Det krävdes dock tre lager för att bli helt jämnt i färgen, men har man inget emot lite flammighet så räcker det med två. Torktiden klassar jag som normal. Varken bra eller dålig.

 

Most seem to be fed up with brown polishes lately, and funnily enough I kind of just realized my love for them. At least the cold brown colors that I can’t get enough of. Rebel Spirit is a very dark brown, verging on looking black, almost like super dark chocolate. It’s a jelly finish that dries super glossy and while two coats looked mottled, three coats made the color even and gave it great opacity. The drying time was normal. Not good, nor bad.

6 Thoughts on “Color Club – Rebel Spirit

  1. Det ser ut som svart kaffe. Har aldrig tänkt på hur snyggt det är!

  2. Du vet ju hur kinkig jag är med brunt. Det finns vissa som finner nåd dock, och den här tror jag att jag skulle gilla.

  3. Det ser fantastiskt ut på dig! Men det gör å andra sidan i princip alla lack. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation